Στην Αθήνα θα βρίσκεται αύριο, Τρίτη, ο Stephan Mergenthaler, Head of Strategic Intelligence και μέλος της εκτελεστικής επιτροπής του World Economic Forum, για να μιλήσει σε συζήτηση στρογγυλής τραπέζης που διοργανώνει το Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών.

Θέμα της συζήτησης, «Changing Global Dynamics – Greece Leading into a new Era», με δύο κύκλους συζητήσεων, «Παγκόσμιος Ανασχηματισμός & Ελληνική Στρατηγική» και «Η δυναμική της Ελληνικής Επιχειρηματικότητας». Μεταξύ άλλων διακεκριμένων ομιλητών στις συζητήσεις είναι οι, Αλέξης Πατέλης, Σύμβουλος Οικονομικών στον Πρωθυπουργό, Olaf Kjelsen, Πρέσβης της Ελβετίας στην Ελλάδα, Γιάννης Μπρατάκος, Πρόεδρος του ΕΒΕΑ, Νίκος Βέττας, Γενικός Διευθυντής του ΙΟΒΕ, Δρ. Μαρίλη Μέξη, Σύμβουλος για την ψηφιακή εργασία και τις πολιτικές απασχόλησης, Διεθνής Οργάνωση Εργασίας OHE, Ορέστης Τσακαλώτος, CEO της Qualco. 

Η συζήτηση αναμένεται να επικεντρωθεί στη νέα εποχή των συνεχώς μεταβαλλόμενων συνθηκών και προκλήσεων που διαμορφώνονται στον κόσμο μετά τα χρόνια της πανδημίας. Στρατηγική πρόβλεψη και καινοτομία φαίνεται να είναι σημαντικές παράμετροι που θα βοηθήσουν Κυβέρνηση και επιχειρηματικό κόσμο να ανταπεξέλθουν και να εντοπίσουν ευκαιρίες που αναδύονται σε Εθνικό επίπεδο, μέσα από μια νέα παγκόσμια δυναμική ανά χώρα. 

Την εκδήλωση διοργανώνει το Delphi Economic Forum με την στήριξη της Qualco,  στο ξενοδοχείο King George, στο Σύνταγμα, την Τρίτη, 30 Νοεμβρίου, στις 14:30