Τρίτη, 24 Μαΐου 2022

Η αυξανόμενη ανησυχία για ύφεση της αγοράς στις ΗΠΑ προκάλεσε μια μέρα έντονων διακυμάνσεων στην Wall Street, όμως οι σημαντικές ενδοσυνεδριακές απώλειες των δεικτών «διαγράφηκαν» στο κλείσιμο της συνεδρίασης.

Με ήπιες απώλειες διαπραγματεύονται την Δευτέρα οι κυριότεροι δείκτες στην αμερικανική αγορά, καθώς οι επενδυτές καταβάλλουν προσπάθειες ώστε να αναστρέψουν το αρνητικό κλίμα των τελευταίων εβδομάδων, το οποίο οδήγησε την «Μητέρα των Αγορών» -τον δείκτη S&P 500- στις παρυφές της bear market.

Με θετικό πρόσημο ολοκλήρωσε τις συνεδριάσεις της εβδομάδας το Χρηματιστήριο, με τον Γενικό Δείκτη να αφήνει προς ώρας πίσω του τις ισχυρές απώλειες των προηγούμενων ημερών και να κλείνει εκ νέου πάνω από τις 860 μονάδες.

Σε αναζήτηση κατεύθυνσης βρίσκονται οι σημαντικότεροι δείκτες στην αμερικανική αγορά κατά τη συνεδρίαση της Πέμπτης, με τους επενδυτές να καταβάλλουν προσπάθειες αναστροφής του ιδιαίτερα αρνητικού κλίματος των τελευταίων ημερών, το οποίο οδήγησε τον S&P 500 σε χαμηλά άνω του ενός έτους, ενώ οι ανακοινώσεις των στοιχείων για τον πληθωρισμό προκαλούν νέο γύρο αβεβαιότητας στην Wall Street.

Ροή

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ