Δείτε την Τετάρτη 7/8 (20:45) την πρώτη «μάχη» των  «ερυθρόλευκων» για τον 3ο προκριματικό γύρο του UEFA Champions League – Την Τρίτη 13/8 (21:30) αποκλειστικά στα κανάλια Novasports και η ρεβάνς στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Ο δρόμος για την ευρωπαϊκή διάκριση του Ολυμπιακού περνάει αποκλειστικά από τα κανάλια Novasports! Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, την Τετάρτη 7 Αυγούστου, στις 20:45, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά και αποκλειστικά στο Novasports1HD τον 1ο αγώνα Μπασακσεχίρ - Ολυμπιακός για τον 3ο προκριματικό γύρο του UEFA Champions League.

Οι «ερυθρόλευκοι» του Πέδρο Μαρτίνς θα επιδιώξουν να βάλουν τις βάσεις για ένα θετικό αποτέλεσμα, εν όψει της ρεβάνς στο «Γ. Καραϊσκάκης» (Τρίτη 13 Αυγούστου, 21:30, Novasports2HD με Pre Game από τις 20:30 και Post Game μετά το τέλος του αγώνα) που θα μεταδοθεί επίσης ζωντανά και αποκλειστικά στα κανάλια Novasports, με φόντο την πρόκριση στα Play Offs του UEFA Champions League.

Στην περιγραφή του αγώνα θα είναι ο Γρηγόρης Παπαβασιλείου. Το παιχνίδι θα προβληθεί επίσης από την υπηρεσία Nova GO καθώς και ηχητικά από το Novasports.gr.