Η πρόκριση της ΑΕΚ στα Play Offs του UEFA Europa League θα σφραγιστεί αποκλειστικά στο γήπεδο των καναλιών Novasports!

Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, την Πέμπτη 15 Αυγούστου στις 21:00, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά και αποκλειστικά στο Novasports2HD τον επαναληπτικό αγώνα ΑΕΚ - Κραϊόβα για τον 3ο προκριματικό γύρο του UEFA Europa League.

Οι «κιτρινόμαυροι του Μιγκέλ Καρντόσο μετά την επικράτηση με σκορ 2-0 στον πρώτο αγώνα στη Ρουμανία, θα επιδιώξουν να πετύχουν άλλη μία νίκη και να σφραγίσουν με πανηγυρικό τρόπο το εισιτήριο για την επόμενη φάση της διοργάνωσης εκεί όπου θα αντιμετωπίσουν μία εκ των Σπάρτα Πράγας ή Τραμπζονσπόρ. Οι φίλοι του ποδοσφαίρου θα μπουν στο κλίμα του αγώνα από τις 20:00 με το Pre Game σε παρουσίαση του Ηλία Βλάχου με εκλεκτούς καλεσμένους ενώ αμέσως μετά το τέλος του αγώνα θα ακολουθήσει το Post Game με τον Ηλία Βλάχο με όλο το ρεπορτάζ και τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών.

Στην περιγραφή του αγώνα θα είναι ο Άγγελος Στυλιάδης και στο ρεπορτάζ οι Γιώργος Βασιλείου και Γιαννίκος Δούσκας. Ο αγώνας θα προβληθεί επίσης από την υπηρεσία Nova GO καθώς και ηχητικά από το Novasports.gr.