Ο ΠΑΟΚ έδειξε πολύ καλά στοιχεία στις δύο αναμετρήσεις με τον Άγιαξ και αυτό άνοιξε την όρεξη στους ανθρώπους του Δικεφάλου, που θέλουν να δώσουν όλα τα πολεμοφόδια που χρειάζεται ο Αμπελ Φερέιρα για να μπορέσει να πετύχει τόσο εντός όσο και εκτός συνόρων με τον στόχο να είναι αρχικά η πρόκριση από τους ομίλους του Europa League.

Στον Δικέφαλο κινούνται λοιπόν για έναν ακόμη παίκτη που θα αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή και να είναι κυρίως οχτάρι, ενώ αναζητούν έναν επιθετικό που να μπορεί να παίξει ως περιφερειακός δίπλα στον Άκπομ αλλά και ως φορ στη θέση του Άγγλου.

Θεωρείται βέβαιο πως την τελευταία εβδομάδα των μεταγραφών οι πρωταθλητές Ελλάδας θα προχωρήσουν σε σημαντική ενίσχυση και θα ανακοινώσουν τους νέους ποδοσφαιριστές τους ώστε να εμφανιστούν ακόμη πιο δυνατοί τη νέα σεζόν, που θα επιδιώξουν τη διατήρηση των σκήπτρων τους στην Ελλάδα και την ευρωπαϊκή διάκριση.

Όσο αναφορά τη θέση του αριστερού μπακ στον ΠΑΟΚ πιστεύουν πολύ στον Δημήτρη Γιαννούλη που τα πήγε εξαιρετικά κόντρα στον Άγιαξ και δεν αποκλείεται να μην γίνει μεταγραφή αφού οι Θεσσαλονικείς περιμένουν ως τον Νοέμβριο και την επιστροφή του αρχηγού τους, Αντελίνο Βιεϊρίνια.