Οι συνδρομητές των καναλιών Novasports, το Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά και αποκλειστικά τις φιλικές αναμετρήσεις ποδοσφαίρου, Άρης – Βόλος και Ατρόμητος – Ολυμπιακός.

Τα δυνατά φιλικά τεστ συνεχίζονται για την ομάδα των «κιτρινόμαυρων» που αντιμετωπίζουν στη Θεσσαλονίκη τον Βόλο. Ο αγώνας θα μεταδοθεί στις 19:00 τηλεοπτικά από το Novasports2HD, την υπηρεσία Nova Go αλλά και ηχητικά από το Web TV του novasports.gr σε περιγραφή του Γιάννη Πάγκου και ρεπορτάζ του Ευγένιου Δαδαλιάρα.

Στο Περιστέρι ο Ατρόμητος θα κοντραριστεί με τον Ολυμπιακό σε έναν δυνατό φιλικό αγώνα. Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς θα έχει την ευκαιρία να τεστάρει τις δυνάμεις της απέναντι στους Περιστεριώτες που είναι αήττητοι στους αγώνες προετοιμασίας που έχουν δώσει έως τώρα. Ο αγώνας θα μεταδοθεί στις 20:00 τηλεοπτικά από το Novasports1HD, την υπηρεσία Nova Go αλλά και ηχητικά από το Web TV του novasports.gr σε περιγραφή του Γρηγόρη Παπαβασιλείου και ρεπορτάζ των Γιώργου Αργυρόγλου και Βασίλη Κωνσταντόπουλου.