Η Serie A, το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου με τα περισσότερα ντέρμπι, με τους super stars του παγκοσμίου ποδοσφαίρου και με τις μεγάλες ομάδες, έρχεται και τη φετινή σεζόν 2020-2021 αποκλειστικά στη Novasports Arena!

Την Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου, ανακοινώθηκαν επίσημα από την διοργανώτρια αρχή του ιταλικού πρωταθλήματος, οι αγωνιστικές και το πρόγραμμα των αγώνων για τη νέα αγωνιστική σεζόν της Serie A. Η κλήρωση έβγαλε ντέρμπι από την 1η αγωνιστική με την αναμέτρηση Λάτσιο-Αταλάντα ενώ στην 2η αγωνιστική η Ρόμα θα υποδεχθεί την πρωταθλήτρια Γιουβέντους. Παράλληλα, από το πρόγραμμα ξεχωρίζουν τον Οκτώβριο το «Derby della Madonnina» Ίντερ-Μίλαν, το Νοέμβριο το ντέρμπι Λάτσιο-Γιουβέντους και τον Δεκέμβριο το ντέρμπι Γιουβέντους-Αταλάντα.

Η 1η αγωνιστική για τη φετινή σεζόν θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 19-20 Σεπτεμβρίου 2020 και η 38η και τελευταία αγωνιστική την Κυριακή 23 Μαΐου 2021. Θα υπάρξουν έξι εμβόλιμες ημερομηνίες οι οποίες θα διεξαχθούν στις 16 Δεκεμβρίου, 23 Δεκεμβρίου, 6 Ιανουαρίου, 3 Φεβρουαρίου, 21 Απριλίου και 12 Μαΐου.

Οι συνδρομητές των καναλιών Novasports, θα έχουν την ευκαιρία να απολαμβάνουν ζωντανά και αποκλειστικά όλους τους συναρπαστικούς αγώνες της Serie A για τη κατάκτηση του Scudetto, την έξοδο στην Ευρώπη, αλλά και την παραμονή στη μεγάλη κατηγορία.