Ένα δυνατό, ελπιδοφόρο ντοκιμαντέρ, το «Μην τα παρατάς ποτέ: Αθλητισμός και Αυτισμός», έρχεται αποκλειστικά στα κανάλια Novasports!

Το ντοκιμαντέρ που στόχο έχει να ενημερώσει και να δώσει ένα χέρι βοηθείας στις οικογένειες με παιδιά στο φάσμα του αυτισμού μέσα από τις διεξόδους που δίνει ο αθλητισμός, είναι αποτέλεσμα έρευνας και επιμέλειας του δημοσιογράφου των αθλητικών καναλιών της Nova, Διονύση Στρούμπου. Το ντοκιμαντέρ θα προβληθεί τη Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου στις 20:30 και σε επανάληψη την Τρίτη 2 Φεβρουαρίου στις 18:00  από το Novasports1HD.

Ειδικοί παιδαγωγοί, καθηγητές φυσική αγωγής, λογοθεραπευτές, εργοθεραπευτές και κυρίως οι ίδιοι οι γονείς μιλούν και καταθέτουν την εμπειρία τους και πως βοηθά ένα παιδί με ειδικές δεξιότητες η κολύμβηση, οι πολεμικές τέχνες, η καλαθοσφαίριση και άλλες αθλητικές δραστηριότητες.

Υπενθυμίζεται, ότι το ντοκιμαντέρ είναι το δεύτερο της σειράς  «Μην τα παρατάς ποτέ» με το πρώτο να αποκαλύπτει ιστορίες αθλητών μαχητικών τεχνών οι οποίοι μετά από ένα σοβαρό ατύχημα συνέχισαν με δύναμη ψυχής την καριέρα τους.

Και τα δυο επεισόδια θα είναι διαθέσιμα σε όλους τους συνδρομητές μέσα από την υπηρεσία Nova On Demand από την Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου.