Ο άσος του ποδοσφαίρου Κριστιάνο Ρονάλντο είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής της νέας διαφημιστικής καμπάνιας της πορτογαλικής εταιρείας τηλεπικοινωνιών Meo, στο πλαίσιο της οποίας γίνεται το καλύτερο «χριστουγεννιάτικο δώρο».

Όντας ο με διαφορά πιο δημοφιλής και αναγνωρίσιμος αθλητής στο κόσμο ο Ρονάλντο δε θα μπορούσε να μην έχει εμπορική συνεργασία με εταιρεία από τον τομέα των τηλεπικοινωνιών. Από το 2015 έχει υπογράψει συμβόλαιο με το Altice Group, έναν από τους μεγαλύτερους ομίλους τηλεπικοινωνιών στον κόσμο. Ο Πορτογάλος επιθετικός καρπώνεται 3 εκατ. ευρώ ετησίως για να πρωταγωνιστεί στις διαφημιστικές εκστρατείες των διάφορων θυγατρικών που διαθέτει η Altice.

Μία από αυτές είναι και η πορτογαλική ΜΕΟ, που ανήκει στην Portugal Telecom, τη μεγαλύτερη εταιρεία τηλεπικοινωνιών της Πορτογαλίας, η οποία με τη σειρά της είναι θυγατρική της Altice. Κάθε χρόνο πριν τα Χριστούγεννα η εταιρεία λανσάρει ένα διαφημιστικό σποτ με πρωταγωνιστή τον Κριστιάνο, προμοτάροντας κάποια υπηρεσία της ενόψει των εορτών.

Έτσι έγινε και εφέτος με την καμπάνια «Αυτά τα Χριστούγεννα Απέκτησε ό,τι Θέλεις». Το κόνσεπτ του βίντεο θέλει τον άσο της Ρεάλ να μετατρέπεται σε… δώρο. Ανάλογα με το τι θέλει ο καθένας, έναν υπερήρωα παιχνίδι, έναν μάγειρα, έναν παίκτη μπάσκετ, ο Κριστιάνο παίρνει τον αντίστοιχο ρόλο και φέρνει την ευτυχία. Με αυτό τον τρόπο η εταιρεία θέλει να επικοινωνήσει πως με τις νέες της προσφορές όλοι μπορούν να αποκτήσουν το χριστουγεννιάτικο δώρο που θέλουν.