Το κυριακάτικο κουπόνι σήμερα (20/12) περιλαμβάνει δυνατές αναμετρήσεις ανά την Ευρώπη. Το Betarades.gr επιστρέφει με πέντε δυνατά προγνωστικά. Μας απασχολούν παιχνίδια από την Ελλάδα, την Αγγλία, την Ιταλία και τη Γερμανία στο ποδόσφαιρο. Επιπλέον, έχουμε και πρόταση από το ελληνικό πρωτάθλημα μπάσκετ. Μην ξεχνάτε πως στην ιστοσελίδα μπορείτε να βρείτε και προγνωστικά NBA που αξίζουν την προσοχή σας. Περνάμε κατευθείαν στην ανάλυση των προγνωστικών μας.

Χαμηλές στροφές στην Τούμπα

Ξεκινάμε τις προτάσεις μας με το ελληνικό πρωτάθλημα και το παιχνίδι της Τούμπας, εκεί όπου ο ΠΑΟΚ υποδέχεται στις 19:30 τον Παναθηναϊκό για τη 13η αγωνιστική.

Η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία προέρχεται από εκτός έδρας ήττα με 1-0 στο ντέρμπι με τον Άρη. Παιχνίδι που κρίθηκε από το εύστοχο πέναλτι του Γκάμα. Αυτή ήταν και η πρώτη ήττα για τον Ουρουγουανό τεχνικό,που μετρούσε πέντε συνεχόμενες επιτυχίες στο ελληνικό πρωτάθλημα. Νοκ αουτ έχουν τεθεί οι τραυματίες Ουαγκέ, Σοάρες και Βαρέλα, ενώ επιστρέφει στην αποστολή και στο βασικό σχήμα ο Ελ Καντουρί.

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση και δείχνει να συνέρχεται με τον Μπόλονι στην τεχνική ηγεσία του. "Τρέχει" ένα σερί τριών νικών, απέναντι σε Παναιτωλικό (2-1), ΑΕΚ (2-1) και ΠΑΣ Γιάννινα (2-0). Οι Καρλίτος και Μακέντα είναι οι πρώτοι σκόρερ για την ομάδα τους, έχοντας σημειώσει από τέσσερα γκολ. Οι Κουρμπέλης και Διούδης ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους και τέθηκαν στη διάθεση του προπονητή τους. Νοκ άουτ τέθηκε ο Σαβιέρ.

Η νίκη αποτελεί μονόδρομο για τον ΠΑΟΚ, που θα αγωνιστεί με το άγχος του αποτελέσματος. Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και αναμένεται να γίνει ένα κλειστό παιχνίδι. Επιλέγουμε Under 2 γκολ (ασιατικό) σε απόδοση 2.20.

Με το κίνητρο της Τότεναμ

Συνεχίζουμε τις επιλογές μας με την Premier League και την αναμέτρηση της Τότεναμ με τη Λέστερ για τη 14η αγωνιστική, που διεξάγεται στις 16:15.

Η Τότεναμ ηττήθηκε με 2-1 στο ντέρμπι κορυφής με τη Λίβερπουλ, χωρίς πάντως να πάρει αυτό που άξιζε με βάση την εικόνα της στον αγωνιστικό χώρο. Την "πλήγωσε" το γκολ του Φιρμίνο στο τελευταίο λεπτό της κανονικής διάρκειας του αγώνα. Είναι πολύ δυνατή στην έδρα της και "τρέχει" ένα νικηφόρο σερί έξι αγώνων. Ο Μουρίνιο δεν μπορεί να υπολογίζει τον τραυματία Λαμέλα.

Η Λέστερ πραγματοποίησε πολύ άσχημη εμφάνιση απέναντι στην Έβερτον και το τελικό εις βάρος της σκορ (2-0) ήρθε ως φυσικό επακόλουθο. Αποτέλεσμα που έσπασε το σερί των τριών νικών, επί της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ (2-1), της ΑΕΚ (2-0) και της Μπράιτον (3-0). Βρίσκεται στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας, με ένα παιχνίδι λιγότερο από την πρωτοπόρο Λίβερπουλ. Επιστρέφει ο Έβανς, ενώ απόντες είναι οι Σογιούντσου και Περέιρα.

Η Τότεναμ μπορεί να εκμεταλλευτεί την έδρα της και να πάρει μια νίκη που θα τη διατηρήσει κοντά στην πρώτη θέση. Απέναντι σε μία Λέστερ που δεν βρίσκεται και στην καλύτερη αγωνιστική κατάσταση. Θα πάμε με τον άσο σε απόδοση 2.15.

Η παράδοση δείχνει Μίλαν

Περνάμε στο ιταλικό πρωτάθλημα, εκεί όπου η Σασουόλο υποδέχεται την Μίλαν στις 16:00 για τη 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Οι γηπεδούχοι πραγματοποιούν εξαιρετική πορεία την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο και βρίσκονται στην έκτη θέση με 23 βαθμούς. Πέντε λιγότερους από την πρωτοπόρο Μίλαν την οποία και αντιμετωπίζουν. Προηγήθηκαν στο σκορ με τον Τραορέ στον αγώνα της τελευταίας αγωνιστικής απέναντι στη Φιορεντίνα, δεν κατάφεραν όμως να πάρουν τη νίκη (1-1). Εκτός είναι ο τιμωρημένος μέσος Λοκατέλι.

Η Μίλαν παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας παρά τις δύο συνεχόμενες ισοπαλίες απέναντι στην Πάρμα και την Τζένοα, μάλιστα με το ίδιο σκορ (2-2). Η διαφορά, όμως, από τις Ίντερ και Γιουβέντους που ακολουθούν μειώθηκε στο ελάχιστο (1 βαθμό). Η απουσία του Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς αποδεικνύεται κάτι παραπάνω από κομβική για την ομάδα του Στέφανο Πιόλι. Με τη Μίλαν, πάντως, να έχει απολογισμό δύο νίκες και μία ισοπαλία στα τελευταία τρία παιχνίδια μακριά από την έδρα της.

Η Μίλαν χρειάζεται τη νίκη για να παραμείνει πρώτη στη βαθμολογία και την ευνοεί και η παράδοση, καθώς έχει κερδίσει στις τελευταίες τέσσερις επισκέψεις της στην έδρα της Σασουόλο. Ποντάρουμε στο διπλό σε απόδοση 2.10.

Σκοράρουν εύκολα στη Γερμανία

Προχωράμε με τις προτάσεις μας στη δεύτερη κατηγορία του γερμανικού πρωταθλήματος, όπου στις 14:30 η Σαν Πάουλι υποδέχεται τη Φορτούνα Ντίσελντορφ για τη 13η αγωνιστική.

Πολύ άσχημη η πορεία των γηπεδούχων την τρέχουσα σεζόν, καθώς βρίσκονται στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας. Δεν αγωνίστηκαν την τελευταία αγωνιστική, καθώς το προγραμματισμένο τους παιχνίδι με την Βίρτσμπουργκερ Κίκερς αναβλήθηκε λόγω κρούσματος Covid - 19 στην αντίπαλη ομάδα. Έχει απολογισμό τρεις ήττες και μία ισοπαλία στις τελευταίες τέσσερις αναμετρήσεις της.

Σε πολύ καλή φόρμα βρίσκεται η Φορτούνα Ντίσελντορφ, που προέρχεται από τρεις συνεχόμενες νίκες. Αποτελέσματα που την έφεραν στην πέμπτη θέση με 20 βαθμούς. Έχει βελτιώσει σημαντική την αποτελεσματικότητα στην επίθεση, καθώς έχει σκοράρει οχτώ φορές στους τελευταίους τρεις αγώνες της. Μοναδική απουσία της ο τραυματίας Ιγιόχα.

Οι δύο ομάδες βρίσκουν μεν δίχτυα. Αλλά την ίδια στιγμή δέχονται και εύκολα γκολ. Θα επιλέξουμε το Over 2.5 σε απόδοση 1.95.

Καλύπτει το χάντικαπ η ΑΕΚ

Κλείνουμε τις προτάσεις με την ελληνική Basket League και το ματς μεταξύ ΑΕΚ και Άρη στις 17:00 για την 8η αγωνιστική.

Αντίδραση μετά την ήττα και την εμφάνιση που έκανε στο Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στη Σολέ θέλει η ΑΕΚ. Μέχρι στιγμής, δεν έχει γνωρίσει ήττα στο ελληνικό πρωτάθλημα. Στη διάθεση του Παπαθεοδώρου έχει τεθεί ο Λοτζέσκι, ενώ απουσιάζει ο Σλότερ.

Ο Άρης πανηγύρισε νίκη την προηγούμενη αγωνιστική του πρωταθλήματος στη Λάρισα απέναντι στην ομώνυμη ομάδα με 88-84. Αντιμετωπίζει αρκετά θέματα στα οικονομικά αλλά και αγωνιστικά ζητήματα. Νοκ άουτ έχουν τεθεί οι Μιλόσεβιτς και Ντραγκίσεβιτς.

Υπάρχει χάσμα στο αγωνιστικό κομμάτι μεταξύ των δύο συλλόγων. Με δεδομένα το κίνητρο της ΑΕΚ και τις απουσίες του Άρη η ψαλίδα στο σκορ μπορεί να ανοίξει αρκετά. Θα προτιμήσουμε τον άσσο στο χάντικαπ των 14.5 πόντων σε απόδοση 1.90.

 ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ΜΠΕΣ ΤΩΡΑ στο Betarades.gr για να δεις τα κορυφαία Προγνωστικά Στοιχήματος στο ποδόσφαιρο και σε όλα τα αθλήματα. Επίσης, διαβάζεις αναλυτικές Κριτικές για όλες τις Νόμιμες Στοιχηματικές στην Ελλάδα και βρίσκεις ποια σου ταιριάζει, για εύκολη και γρήγορη Εγγραφή.