Αν και περιορισμένο σε αριθμό αγώνων, το κουπόνι της Πέμπτης (14/01) περιλαμβάνει πολύ ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις, από τις οποίες το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει τρεις δυνατές επιλογές.

Σούπερ Λιγκ, Α’ Ρουμανίας και Euroleague θα μας απασχολήσουν στοιχηματικά. Επιπλέον, μη ξεχνάτε ότι στο site μας αρθρογραφεί καθημερινά ο Βασίλης Σκουντής, με κορυφαίες προτάσεις από την μπασκετική δράση της ημέρας. Πάμε τώρα στην ανάλυση των σημερινών μας προγνωστικών.

Με την έδρα στο κιτρινόμαυρο ντέρμπι!

Ξεκινάμε το στοιχηματικό ταξίδι από τη δική μας Σούπερ Λιγκ. Στις 19:30, Άρης και ΑΕΚ διασταυρώνουν τα ξίφη τους σε εξ αναβολής αναμέτρηση στο “Κλεάνθης Βικελίδης”.

Ο Άρης “κόλλησε” στον βαρύ αγωνιστικό χώρο των Ζωσιμάδων τη Δευτέρα και παραχώρησε 0-0 στον ΠΑΣ Γιάννινα. Ισορροπημένο το παιχνίδι, οι ποδοσφαιριστές εκατέρωθεν προσπάθησαν πολύ παρά τις αντίξοες συνθήκες, αλλά η δημιουργία φάσεων ήταν εξ ορισμού δύσκολη συνθήκη. Δίκαιο κρίνεται το τελικό σκορ. Είχε προηγηθεί το εντός έδρας 2-0 επί του Βόλου για την ομάδα του Άκη Μάντζιου, σε μία άκρως πειστική εμφάνιση. Πολύ σοβαρός φέτος στο αμυντικό κομμάτι ο Άρης, ιδιαιτέρως αποτελεσματικός εντός έδρας, προέρχεται από 4/5 εντός έδρας νίκες με μηδέν παθητικό!

Η ΑΕΚ είναι ξεκάθαρο πως έχει αλλάξει ταυτότητα με την έλευση Χιμένεθ. Με τον Ισπανό τεχνικό στην καθοδήγηση η αμυντική της συμπεριφορά έχει βελτιωθεί εντυπωσιακά. Τη Δευτέρα πέρασε νικηφόρα από τη Λαμία (0-1), κρατώντας ανέπαφη την εστία της για δεύτερο σερί παιχνίδι. Προηγήθηκε με γκολάρα του Ανσαριφάρντ νωρίς και διαχειρίστηκε άψογα την κατάσταση, ακόμη κι όταν έμεινε με 10 παίκτες, λόγω της αποβολής του Ινσούα στο 53ο λεπτό.

Αδικείται από τις αποδόσεις ο Άρης, που έχει παρουσιάσει ένα πολύ σοβαρό πρόσωπο φέτος. Υπερβολικό να προσφέρεται ως αουτσάιντερ στην έδρα του και θα τον επιλέξουμε με κάλυψη. Ποντάρουμε στον 1 DNB σε απόδοση 2.12. Σε περίπτωση ισοπαλίας, παίρνουμε το ποντάρισμά μας πίσω.

Με τα γκολ στη Ρουμανία

Μεταφερόμαστε βόρεια στο Μποτοσάνι της Ρουμανίας, όπου η τοπική ομώνυμη ομάδα υποδέχεται την Άρτζες Πιτέστι για την 16η αγωνιστική.

Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 10η θέση με 18 πόντους, προερχόμενοι από ένα αήττητο σερί 6 αναμετρήσεων (2-4-0). Πιο πρόσφατα αναδείχθηκαν ισόπαλοι με την Βολουντάρι εντός έδρας (1-1), ενώ το Goal/Goal επιβεβαιώθηκε και στα τέσσερα τελευταία ματς.

Η Άρτζες είναι ουραγός της κατηγορίας με 11 πόντους και δίχως νίκη από τις 30 Οκτωβρίου! Προέρχεται από δύο σερί ισοπαλίες με σκορ 2-2, εντός με την Χέρμανσταντ και εκτός με την Τσίντια.

Η Μποτοσάνι έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη, αλλά δεν πείθει στην άμυνα. Δέχεται με συνέπεια γκολ και η Άρτζες έχει δείξει επιθετική βελτίωση τελευταία. Θα ποντάρουμε στο Over 2.5 σε απόδοση 2.05.

Ευκαιρία για την Αρμάνι

Ολοκληρώνουμε τις σημερινές μας επιλογές με μπάσκετ και τον αγώνα Άλμπα Βερολίνου - Αρμάνι Μιλάνο για την 20η αγωνιστική της Euroleague.

Καταπονημένοι οι Γερμανοί από τα συνεχόμενα παιχνίδια, την Τρίτη ηττήθηκαν στην Πόλη από την Εφές με 84-76 και με ρεκόρ 7-12 είναι στην 14η θέση.

Από την άλλη, οι Ιταλοί φορτσάρουν τελευταία, μετρούν τρεις σερί νίκες και βρίσκονται στην 7η θέση με ρεκόρ 11-7. Την Τρίτη ήταν πειστικοί στο 95-80 επί της Βαλένθια.

Κουρασμένη και με απουσίες η Άλμπα, σε καλό μομέντουμ η Αρμάνι, θα ποντάρουμε στο διπλό με -5.5 χάντικαπ, σε απόδοση. 1.75.

ΜΠΕΣ ΤΩΡΑ στο Betarades.gr για να δεις τα κορυφαία Προγνωστικά Στοιχήματος στο ποδόσφαιρο και σε όλα τα αθλήματα. Επίσης, διαβάζεις αναλυτικές Κριτικές για όλες τις Νόμιμες Στοιχηματικές στην Ελλάδα και βρίσκεις ποια σου ταιριάζει, για εύκολη και γρήγορη Εγγραφή.