Σούπερ Κυριακή σήμερα 14 Φεβρουαρίου, με γεμάτο κουπόνι και πολλές στοιχηματικές επιλογές! Το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει πέντε δυνατά προγνωστικά για εσάς, τα οποία μπορείτε να βρείτε σε πολύ ανταγωνιστικές αποδόσεις στην Betshop. Πάμε τώρα στην ανάλυση των σημείων μας.

 

Σφιχτό ντέρμπι "αιωνίων"

Ξεκινάμε το Κυριακάτικο στοιχηματικό ταξίδι από τα εγχώρια και το ντέρμπι των "αιωνίων" στη Λεωφόρο!

Ο Παναθηναϊκός είναι σε πολύ καλό μομέντουμ, είναι 8 παιχνίδια αήττητος (6-2-0), την προηγούμενη αγωνιστική έβγαλε σημαντικό διπλό στο Περιστέρι επί του Ατρόμητου (2-3). Προηγήθηκε δις με Βέλεθ στο πρώτο ημίχρονο και Καρλίτος στο ξεκίνημα της επανάληψης και βρήκε το γκολ της νίκης στο 84' με συνεργασία δύο νέων μεταγραφικών αποκτημάτων. Ο Ενγκμπακοτό σέρβιρε και ο Σανκαρέ σκόραρε από κοντά. Μαζί με το Νιάς έδωσαν ένταση και ταχύτητα στους πράσινους που γλυκοκοιτάζουν ακόμη και τη δεύτερη θέση, όντας στο -4 από τον Άρη.

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει το νικηφόρο σερί του (8 αγώνες) και παραμένει αήττητος εντός των "τειχών". Μετά το άνετο 3-0 επί του ΟΦΗ για το πρωτάθλημα, όπου ουσιαστικά έχει αγκαλιάσει τον τίτλο, την Τετάρτη επικράτησε και του Άρη (2-1 εντός), παρότι αγωνίστηκε με εναλλακτική ενδεκάδα. Ακολουθεί την Πέμπτη ο πολύ σημαντικός αγώνας με την PSV για τους "32" του Europa League.

Ο Ολυμπιακός είναι προφανώς το φαβορί για τη νίκη, ωστόσο περιμένουμε μεγάλη μάχη και λίγα ρίσκα εκατέρωθεν. Σφιχτός αμυντικά ο Παναθηναϊκός, μπορεί να περιορίσει τα ατού των ερυθρολεύκων και να συμβάλει σε ένα αργό τέμπο. Επιλογή το Under 2 (ασιατικό) σε απόδοση 2.30. Σε περίπτωση επίτευξης δύο τερμάτων παίρνουμε το ποντάρισμά μας πίσω.

Πάνω κάτω η μπάλα στο Emirates!

Από την Αθήνα μεταφερόμαστε στο Λονδίνο και τον αγώνα Άρσεναλ - Λιντς (18:30) για την 24η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ.

Πισωγύρισμα για τους "κανονιέρηδες" οι δύο κολλητές ήττες στις έδρες των Γουλβς (2-1) και Άστον Βίλα (1-0), έπεσαν στην 11η θέση και το -9 από την 4αδα.

Τους προσπέρασε η Λιντς που πήρε επαγγελματική νίκη επί της Κρίσταλ Πάλας τη Δευτέρα, εκμεταλλευόμενη τα λάθη των αντιπάλων.

Περιμένουμε αντίδραση από την Άρσεναλ, που διαθέτει την ποιότητα στην επίθεση για να εκμεταλλευτεί τις αμυντικές αρρυθμίες της Λιντς, της οποίας τα εκτός έδρας ματς είναι πολύ ανοιχτά. Μετρά έξι εκτός έδρας σερί Over, στα πέντε εξ αυτών μπήκαν 4+ γκολ!

Περιμένουμε πολύ ανοιχτό παιχνίδι, με γρήγορο τέμπο και μεγάλες φάσεις εκατέρωθεν. Ποντάρουμε στο Over 3 (ασιατικό), σε απόδοση 2.00.

Πολλά γκολ στο Μπόχουμ

Ταξιδεύουμε νοτιοανατολικά στο Μπόχουμ, όπου στις 14:30, η τοπική ομάδα υποδέχεται την Μπραουνσβάιγκ για την 21η αγωνιστική της 2.Bundesliga.

Ισόβαθμη με την Γκρόιτερ στην 3η θέση είναι η Μπόχουμ και με νίκη σήμερα πιάνει κορυφή. Παίζει πολύ επιθετικά στην έδρα της, όπου μετρά 6 σερί Over!

Η Μπραουνσβάιγκ είναι στην προτελευταία θέση και το -5 από τις θέσεις παραμονής, με μόλις μία νίκη στα 11 τελευταία παιχνίδια της. Προβληματική στην άμυνα, μετρά 5/6 εκτός έδρας Over!

Πολλά γκολ βλέπουμε και στο Μπόχουμ, το δείχνουν άλλωστε οι συμπεριφορές των δύο ομάδων. Επιλογή το Over 2.5 σε απόδοση 1.85.

"Καίγεται" η Κροτόνε

Η τελευταία ποδοσφαιρική επιλογή της Κυριακής έρχεται από τη νότια Ιταλία. Στις 19:00, η Κροτόνε υποδέχεται τη Σασουόλο για την 22η αγωνιστική της Serie Α.

Ουραγοί του πρωταθλήματος οι γηπεδούχοι, με ρεκόρ 1-0-6 στο ξεκίνημα του 2021, ο σημερινός αγώνας θεωρείται "τελικός" για την παραμονή, αφού είναι στο -5 από τις θέσεις "σωτηρίας".

Ντεφορμέ η Σασουόλο, αγνοεί τη νίκη στα έξι τελευταία παιχνίδια της (0-2-4), την προηγούμενη αγωνιστική ηττήθηκε εντός από τη Σπέτσια (1-2) και δεν έχει "τρίποντο" στις τέσσερις τελευταίες εξόδους της.

Στο συγκεκριμένο παιχνίδι θα πάμε με το μεγάλο κίνητρο των γηπεδούχων, που μπορούν να αποσπάσουν βαθμολογικό όφελος απέναντι σε μία προβληματική Σασουόλο. Επιλογή το 1Χ της Κροτόνε σε απόδοση 2.00.

Ρεάλ για κούπα

Ολοκληρώνουμε τις σημερινές μας επιλογές με τον τελικό Κυπέλλου μπάσκετ στην Ισπανία.

Ρεάλ Μαδρίτης εναντίον Μπαρσελόνα με φόντο ένα ακόμη τρόπαιο! Η Ρεάλ ξεπέρασε το εμπόδιο της Τενερίφη χθες με 85-79, ενώ η Μπάρσα ξεπέρασε το εμπόδιο της Μπασκόνια (77-68).

Αμφότερες είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση και ο αγώνας προμηνύεται αμφίρροπος. Γι αυτό η νίκη της Ρεάλ σε απόδοση 2.30 έχει πραγματική στοιχηματική αξία και θα την επιλέξουμε.

-------------------------------------------------------------------------------------------------

ΜΠΕΣ ΤΩΡΑ στο Betarades.gr για να δεις τα κορυφαία Προγνωστικά Στοιχήματος στο ποδόσφαιρο και σε όλα τα αθλήματα. Επίσης, διαβάζεις αναλυτικές Κριτικές για όλες τις Νόμιμες Στοιχηματικές στην Ελλάδα και βρίσκεις ποια σου ταιριάζει, για εύκολη και γρήγορη Εγγραφή.