Πλούσιο είναι το μενού στο κουπόνι της Πέμπτης (19/08), με τους πρώτους αγώνες πλέι οφ για το Γιουρόπα Λιγκ και το Κόνφερενς Λιγκ.

Το Betarades.gr έχει επιλέξει μια ευρωπαϊκή τριάδα με ελληνικό ενδιαφέρον. Τα προγνωστικά μας προκύπτουν από την αναμέτρηση ΠΑΟΚ - Ριέκα, καθώς και τις Ραπίντ - Ζόρια Λουγκάνσκ και Ράντερς - Γαλατασαράι. Όλα τα παιχνίδια προσφέρονται από τη winmasters σε αποδόσεις με αξία. Πάμε στις επιλογές μας.

 

Αμφίσκορο στην Τούμπα

Ξεκινάμε τις προτάσεις μας με το παιχνίδι των πλέι οφ του Γιουρόπα Κόνφερενς Λιγκ, που διεξάγεται στις 21:00 στην Τούμπα ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τη Ριέκα.

Ο "Δικέφαλος" πήρε την πρόκριση στην επόμενη φάση, κερδίζοντας με 2-0 την Μποέμιανς στην Θεσσαλονίκη, με τα γκολ των Σβαμπ και Μπίσεσβαρ. Είχε προηγηθεί η εκτός έδρας ήττα με 2-1 από την ιρλανδική ομάδα. Η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου είχε νικηφόρο σερί τριων αγώνων στα τρία πιο πρόσφατα φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας. Συγκεκριμένα επικράτησε επί της Σαρλερουά (0-2), της Χέρακλες (1-2) και της Φέγενορντ (1-2).

Η Ριέκα προέρχεται από εκτός έδρας ήττα με 1-0 από την Όσιγεκ στο πρωτάθλημα Κροατίας. Αντίθετα, τα πήγε εξαιρετικά στις πιο πρόσφατες ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις. Απέσπασε ισοπαλία (1-1) στην έδρα της Χιμπέρνιαν και στη συνέχεια κέρδισε με 4-1 την ομάδα της Σκωτίας και εξασφάλισε τη πρόκριση. Έχει σκοράρει στις εννιά από τις δέκα πιο πρόσφατες αναμετρήσεις της σε όλες τις διοργανώσεις.

Ο ΠΑΟΚ έδειξε να βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση, σκοράρει εύκολα, έχει όμως προβλήματα στην ανασταλτική του λειτουργία, ενώ η Ριέκα διαθέτει ποιότητα στην επίθεση. Επιλέγουμε Goal/Goal σε απόδοση 2.00.

Φαβορί η Ραπίντ Βιέννης

Συνεχίζουμε τις επιλογές μας με το ματς στη Βιέννη, μεταξύ της Ραπίντ και της Ζόρια Λουγκάνσκ για τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ στις 22:00.

Οι Αυστριακοί δεν τα κατάφεραν στο πιο πρόσφατο παιχνίδι τους για το πρωτάθλημα της χώρας τους και έχασαν (2-1) στην έδρα της Άλταχ. Αυτή ήταν η δεύτερη συνεχόμενη ήττα τους, καθώς είχε προηγηθεί αυτή (2-1) από την Ανόρθωση για την Ευρώπη. Παρ’ όλα αυτά εξασφάλισαν τη συμμετοχή τους στην επόμενη φάση, καθώς είχαν κερδίσει με 3-0 στην έδρα τους στην πρώτη αναμέτρηση. Είναι, άλλωστε, πολύ δυνατοί στο γήπεδό τους, καθώς έχουν κερδίσει τα τέσσερα από τα πέντε τελευταία ματς.

Μέτριο το ξεκίνημα έκανε στο πρωτάθλημα Ουκρανίας η Ζόρια, καθώς έχασε δύο φορές στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές. Συγκεκριμένα, ηττήθηκε από την Αλεξάντρια (0-1) και τη Ντιναμό Κιέβου (1-2). Στην πιο πρόσφατη αναμέτρηση αναδείχτηκε ισόπαλη 1-1 στην έδρα της με την Μινάι. Χρειάζεται βελτίωση στην άμυνα, καθώς έχει δεχτεί γκολ σε τέσσερα σερί παιχνίδια.

Η Ραπίντ Βιέννης μπορεί να εκμεταλλευτεί την άσχημη κατάσταση στην οποία βρίσκεται η Ζόρια, αλλά και την έδρα της και να κάνει βήμα πρόκρισης. Θα πάμε με τον άσο σε απόδοση 1.86.

Με την ποιότητα της Γαλατασαράι

Ολοκληρώνουμε τα προγνωστικά μας με τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ και την αναμέτρηση στη Δανία, με τη Γαλατασαράι να δοκιμάζεται στις 20:00 απέναντι στην Ράντερς.

Οι γηπεδούχοι συνεχίζουν την προέλασή τους στο πρωτάθλημα της χώρας τους, καθώς έχουν κάνει εντυπωσιακό ξεκίνημα με τέσσερις νίκες σε πέντε παιχνίδια και βρίσκονται στην κορυφή της βαθμολογίας. Στην πιο πρόσφατη αναμέτρησή τους επικράτησαν (1-2) στην έδρα της Βίμποργκ, ενώ και τα τρία γκολ σημειώθηκαν στο πρώτο ημίχρονο. Έχουν την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος, έχοντας δεχτεί τρία γκολ σε πέντε αγώνες.

Η Γαλατασαράι ξεκίνησε ιδανικά τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα Τουρκίας, καθώς επικράτησε (0-2) στην έδρα της Γκιρεσούνσπορ. Αυτή ήταν η δεύτερη συνεχόμενη νίκη της, καθώς είχε επικρατήσει με 4-2 στην έδρα της Σεντ Τζόνστον, εξασφαλίζοντας την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. “Όπλο” της είναι η γραμμή κρούσης της, καθώς έχει σκοράρει εφτά γκολ στα τρία τελευταία παιχνίδια της.

Η Γαλατασαράι είναι πιο ποιοτική ομάδα και μπορεί να πάρει τη νίκη στην έδρα της Ράντερς. Για τον λόγο αυτό θα προτιμήσουμε το διπλό σε απόδοση 2.30.

 

ΜΠΕΣ ΤΩΡΑ στο Betarades.gr για να δεις τα κορυφαία Προγνωστικά Στοιχήματος στο ποδόσφαιρο και σε όλα τα αθλήματα. Επίσης, διαβάζεις αναλυτικές Κριτικές για όλες τις Νόμιμες Στοιχηματικές στην Ελλάδα και βρίσκεις ποια σου ταιριάζει, για εύκολη και γρήγορη Εγγραφή.