Πλήρες το στοιχηματικό κουπόνι του Σαββάτου (21/08) με δράση σε όλα τα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει τέσσσερις δυνατές επιλογές για εσάς, τις οποίες μπορείτε να βρείτε σε πολύ ανταγωνιστικές αποδόσεις στην Bwin. Πάμε στην ανάλυση των προγνωστικών μας.

 

Αντιδρά η Βίλα

Ξεκινάμε το στοιχηματικό ταξίδι από την Premier League. Στις 17:00, η Άστον Βίλα υποδέχεται τη Νιουκάστλ για τη 2η αγωνιστική.

Απογοητευτική η εικόνα της Άστον Βίλα στην πρεμιέρα, ήταν μια απ’ τις ομάδες που πολύς κόσμος περίμενε να δει λόγω των καλών μεταγραφών της, ωστόσο δεν ανταποκρίθηκε. Έπαιξε με αφέλεια στο εκτός έδρας ματς κόντρα στη Γουότφορντ, η επιλογή του κόουτς Σμιθ να πιέσει πολύ ψηλά άφησε πολλούς χώρους στην άμυνα, ο αντίπαλος τους εκμεταλλεύτηκε και με την ταχύτητα του Σαρ σκόραρε δύο φορές. Εκτός τόπου και χρόνου και στο δεύτερο μέρος η Βίλα, δέχτηκε πολύ εύκολα το 3-0 στο 67’. Κάπου εκεί “ξύπνησε”, αλλά πέρα απ’ τη μείωση του σκορ, δεν απείλησε περαιτέρω.

Όταν δέχεσαι τέσσερα γκολ στην έδρα σου, δεν μπορείς να έχεις ελπίδες για θετικό αποτέλεσμα. Η Νιουκάστλ έκανε καλό πρώτο μέρος, ο κόσμος στις κερκίδες έμεινε ικανοποιημένος και μάλιστα χειροκρότησε με το σφύριγμα της λήξης, η Νιουκάστλ κέρδιζε δίκαια. Ωστόσο, το δεύτερο μέρος εξελίχθηκε σε… ναυάγιο, καθώς έκαναν ξανά την εμφάνιση τους όλες οι αμυντικές αρρυθμίες που την ταλαιπώρησαν και πέρυσι, δέχτηκε τρία γκολ απ’ το 53’ μέχρι το 66’, σ’ αυτό το διάστημα η Γουέστ Χαμ έκανε ό,τι ήθελε και βρήκε μπόλικους χώρους για να δράσει. Στο 2-4 το ματς τελείωσε οριστικά.

Και οι δύο ομάδες απογοήτευσαν στην πρεμιέρα, αλλά η Άστον Βίλα έχει ποιοτικότερο υλικό και περιμένουμε μπροστά στο κοινό της να ελέγξει το ρυθμό, να δημιουργήσει πολλούς κινδύνους στα αντίπαλα καρέ και να πάρει το πρώτο "τρίποντο" της σεζόν. Ποντάρουμε στον άσσο, σε απόδοση 1.85.

Με το μυαλό στην Ουκρανία

“Κατηφορίζουμε” στο γαλλικό νότο, όπου στις 18:00 η Μονακό υποδέχεται τη Λανς για την 3η αγωνιστική της Ligue 1.

Παρά το θετικό ξεκίνημα στη σεζόν με τις δύο νίκες και την πρόκριση επί της Σπάρτα Πράγας για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη για τη Μονακό. Στο πρωτάθλημα, έχει αφήσει για την ώρα μέτριες εντυπώσεις αφού δεν βρίσκεται σε καμιά περίπτωση στο επίπεδο που θα ήθελε και δεν δείχνει έτοιμη να ανταπεξέλθει σε πολλά συνεχόμενα απαιτητικά παιχνίδια. Μετά την άδικη ισοπαλία στην πρεμιέρα με την Ναντ (1-1), ακολούθησε η κάκιστη εμφάνιση και η ήττα στην έδρα της Λοριάν με 1-0, χωρίς ουσιαστικά να απειλήσει καθόλου. Ακολούθησε η εντός έδρας ήττα από τη Σαχτάρ (0-1) για τα playoffs του Τσάμπιονς Λιγκ με τη ρεβάνς στην Ουκρανία να είναι προγραμματισμένη για την Τετάρτη.

Θετικά στοιχεία και χαρακτήρα βγάζει η Λανς σε αυτό το ξεκίνημα της σεζόν. Αμφότερες οι ισοπαλίες που έχει αποκομίσει μέχρι στιγμής, είχαν ως χαρακτηριστικό τους το επιθετικό στυλ της και το γεγονός πως τρεις φορές βρέθηκε πίσω στο σκορ στα δύο αυτά παιχνίδια και ισοφάρισε όλες τις φορές.

Προβληματική η εικόνα της Μονακό στις δύο πρόσφατες ήττες, απόψε θα έχει και το μυαλό της στη ρεβάνς με τη Σαχτάρ για τα playoffs του Champions League. Επικίνδυνη ομάδα η Λανς, θα βρει χώρους και μπορεί να κάνει τη ζημιά. Αξίζει η κόντρα στο φαβορί, πάμε με το Χ2 σε απόδοση 2.15.

Μεγάλο σκορ στο “Νοοrdlease”

Μεταφερόμαστε στην Ολλανδία, όπου στις 22:00 η Γκρόνινγκεν υποδέχεται την Ουτρέχτη για τη 2η αγωνιστική της Eredivisie.

Πολύ καλό ξεκίνημα στη νέα σεζόν για την Γκρόνινγκεν, με νίκη στο γειτονικό ντέρμπι απέναντι στη νεοφώτιστη Καμπούρ, της οποίας επικράτησε με 1-2 σε έναν αγώνα πολύ όμορφο για τους ουδέτερους θεατές, αφού τα είχε όλα. Πολύ καλό πρώτο μέρος, πήρε από νωρίς τα ηνία της αναμέτρησης και προηγήθηκε στο 33', χάνοντας και άλλες ευκαιρίες για να διευρύνει το προβάδισμα αυτό. Τα χρειάστηκε στην επανάληψη, ισοφαρίστηκε δικαίως στο 68' αλλά από εκείνο το σημείο και μετά συνήλθε σταδιακά και βγήκε ξανά μπροστά για να πιέσει και να βρει εν τέλει το χρυσό γκολ στις καθυστερήσεις.

Εξαιρετικό και ονειρικό ξεκίνημα στη νέα σεζόν για την Ουτρέχτη, που σκόρπισε την Σπάρτα Ρότερνταμ μπροστά στο κοινό της με 4-0. Δεν ήταν μόνο το αποτέλεσμα αυτό που προκάλεσε το ντελίριο ενθουσιασμού στις τάξεις της, αλλά κυρίως η εμφάνιση που πραγματοποίησε. Καταιγιστική και στα δύο ημίχρονα, προηγήθηκε μόλις στο 2' ενώ έχασε μια ντουζίνα ευκαιρίες μέχρι την ανάπαυλα και έκανε ότι ήθελε στο χορτάρι.

Η Ουτρέχτη αποτελεί μια ομάδα άκρως επιθετική, αλλά με αμυντικές αδυναμίες τις οποίες η Γκρόνινγκεν μπορεί να εκμεταλλευτεί ειδικά με την υποστήριξη του κόσμου της. Επιλέγουμε το goal/goal σε απόδοση 1.80.

Δυνατό ξεκίνημα από την Μπάρσα

Ολοκληρώνουμε τις σημερινές μας επιλογές από τη χώρα των Βάσκων, όπου στις 23:00 η Μπιλμπάο φιλοξενεί την Μπαρσελόνα για τη 2η αγωνιστική της La Liga.

Λίγα πράγματα στην πρεμιέρα της Πριμέρα Ντιβιζιόν από την Αθλέτικ Μπιλμπάο, η οποία αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα με την Έλτσε εκτός έδρας. Παιχνίδι με κάκιστο θέαμα και λίγες καλές στιγμές μπροστά στις εστίες, η Μπιλμπάο έφταιξε 4-5 ευκαιρίες (όχι κάτι το ιδιαίτερο), δεν κατάφερε να βρει το δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα, ενώ απειλήθηκε σχεδόν το ίδιο.

Σαρωτική ήταν στη μετά Μέσι εποχή η Μπαρσελόνα, επικρατώντας πιο εύκολα απ’ ότι δείχνει το τελικό 4-2 της Σοσιεδάδ στη Βαρκελώνη. Κυριάρχησε από το ξεκίνημα, απέκτησε το προβάδισμα πριν συμπληρωθεί το 20λεπτο, πήγε με αέρα δύο τερμάτων στην ανάπαυλα. Έβγαλε θετικά στοιχεία και στο δεύτερο 45λεπτο, μέσα σ’ ένα τετράλεπτο στο φινάλε είδε την αντίπαλο να μειώνει το σκορ σε 3-2, αλλά βρήκε τέταρτο τέρμα στις καθυστερήσεις και πανηγύρισε απόλυτα δίκαια το “τρίποντο”.

Η Μπιλμπάο ήταν κακή στην πρεμιέρα, είχε θέματα στη δημιουργία, η Μπαρσελόνα, από την άλλη, ήταν καταιγιστική κόντρα στη Σοσιεδάδ, έβγαλε τρομερή ενέργεια και θα μπορούσε να πετύχει περισσότερα γκολ. Επιλέγουμε διπλό σε απόδοση 1.95.

ΜΠΕΣ ΤΩΡΑ στο Betarades.gr για να δεις τα κορυφαία Προγνωστικά Στοιχήματος στο ποδόσφαιρο και σε όλα τα αθλήματα. Επίσης, διαβάζεις αναλυτικές Κριτικές για όλες τις Νόμιμες Στοιχηματικές στην Ελλάδα και βρίσκεις ποια σου ταιριάζει, για εύκολη και γρήγορη Εγγραφή.