Αναμενόμενα, μετά από ένα σούπερ Σαββατοκύριακο, το κουπόνι της Δευτέρας περιλαμβάνει περιορισμένο στοιχηματικό πρόγραμμα, ωστόσο το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει δύο δυνατές επιλογές για στοίχημα από Ιταλία και Σουηδία, τις οποίες μπορείτε να βρείτε σε πολύ ανταγωνιστικές αποδόσεις στην Betshop.

Πάμε στην ανάλυση των προγνωστικών μας.

Με τα γκολ στο Ούντινε!

Η πρώτη στοιχηματική επιλογή προκύπτει στην Dacia Arena, όπου στις 21:45 η Ουντινέζε υποδέχεται τη Νάπολι στον αγώνα που ολοκληρώνει την 4η αγωνιστική της Serie A.

Επτά βαθμούς συγκέντρωσε η Ουντινέζε μετά από τρεις αγωνιστικές, πραγματοποιώντας εξαιρετικό ξεκίνημα στη σεζόν. Την προηγούμενη εβδομάδα δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα, παρόλα αυτά κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Σπέτσια επικρατώντας με 1-0 στο "Alberto Picco". Οι γηπεδούχοι έφταναν με ευκολία έξω από την αντίπαλη μεγάλη περιοχή, ωστόσο δεν παρουσιάστηκαν αποτελεσματικοί. Παράλληλα, ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων ύψωσε ...τείχος μπροστά από την εστία του, πραγματοποιώντας πέντε επεμβάσεις. Λίγο πριν τη συμπλήρωση των 90' ο Σάμαρτζιτς με όμορφη ατομική προσπάθεια εκμεταλλεύτηκε την αμυντική αδράνεια των Σπέτσια, χαρίζοντας το "τρίποντο" στους "τζεμπρέτε".

Τι κι αν βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0 στο 64'; Η Νάπολι δεν τα παράτησε σε κανένα σημείο της αναμέτρησης, επιστρέφοντας με τον βαθμό από την έδρα της Λέστερ (2-2) στην πρεμιέρα των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ. Μεγάλος πρωταγωνιστής των "παρτενοπέι" αναδείχθηκε ο Όσιμεν πετυχαίνοντας ντοπιέτα, ανοίγοντας παράλληλα λογαριασμό στη φετινή σεζόν. Στο πρωτάθλημα το συγκρότημα του Σπαλέτι έκανε το 3Χ3 την προηγούμενη βδομάδα, πετώντας νοκ άουτ την Γιουβέντους στο "Diego Armando Maradona" (2-1).

Η Ουντινέζε βρίσκει με ευκολία τον δρόμο προς τα δίχτυα, πετυχαίνοντας έξι γκολ σε τρεις αγωνιστικές. Κάτι ανάλογο συμβαίνει (διαχρονικά) στη Νάπολι, η οποία έχει συντελεστή τερμάτων 6-2 στο πρωτάθλημα. Περιμένουμε μία ανοιχτή αναμέτρηση με γρήγορο ρυθμό κι ευκαιρίες ένθεν κακείθεν. Επιλογή μας αποτελεί το Goal / Goal σε απόδοση 1.80.

Ποντάρισμα σε έδρα & φόρμα

Ταξιδεύουμε βόρεια για τη δεύτερη επιλογή μας. Στις 20:00, στην Friends Arena, η ΑΪΚ Στοκχόλμης φιλοξενεί την Γκέτεμποργκ για την 19η αγωνιστική της Allsvenskan.

Αήττητη εδώ και εννέα αναμετρήσεις για το πρωτάθλημα η ΑΪΚ, μετρώντας επτά νίκες και δυο ισοπαλίες. Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Μπάρτος Γκρζέλακ φιλοξενήθηκε από τη Μιάλμπι, με την οποία και αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα. Δεν ικανοποίησαν με την παρουσία τους και οι δυο πλευρές, απειλώντας ελάχιστα η μια την άλλη.

Επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα για τη Γκέτεμποργκ, μετά τις δύο ήττες που υπέστη από Βάρμπεργκς (1-2 εντός) και Χάκεν (3-2 εκτός). Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Μίκαελ Στάρε υποδέχθηκε τη Χάλμσταντ, κόντρα στην οποία επικράτησε με 2-0. Δίκαιο το τελικό αποτέλεσμα, καθώς ήταν ανώτερη στον αγωνιστικό χώρο και δεν απειλήθηκε σε καμία περίπτωση από την αντίπαλό της.

Σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση η ΑΪΚ, η οποία ποντάρει πολλά και στην έδρα της, για να πάρει ακόμη ένα θετικό αποτέλεσμα και να περάσει στην κορυφή. Δεν δείχνει σταθερότητα η Γκέτεμποργκ, οπότε και επιλογή μας είναι ο Άσσος σε απόδοση 1.98.

ΜΠΕΣ ΤΩΡΑ στο Betarades.gr για να δεις τα κορυφαία Προγνωστικά Στοιχήματος στο ποδόσφαιρο και σε όλα τα αθλήματα. Επίσης, διαβάζεις αναλυτικές Κριτικές για όλες τις Νόμιμες Στοιχηματικές στην Ελλάδα και βρίσκεις ποια σου ταιριάζει, για εύκολη και γρήγορη Εγγραφή.