Γεμάτο το κουπόνι ΟΠΑΠ της Παρασκευής (03/12) και οι ευκαιρίες για στοίχημα είναι αρκετές. Σπουδαίο παιχνίδι διεξάγεται στην πρωτεύουσα της Πορτογαλίας, τη Λισαβόνα, με την Μπενφίκα να υποδέχεται την Σπόρτινγκ και από το συγκεκριμένο ντέρμπι προκύπτει η βασική πρόταση της ημέρας.

Μόλις ένας βαθμός χωρίζει τις δύο ομάδες, 32 έχει η Σπόρτινγκ, όσους και η Πόρτο με την οποία “συγκατοικεί” στην κορυφή, έναν πίσω τους βρίσκεται η Μπενφίκα!

Εικόνες ντροπής υπήρξαν στο προηγούμενο παιχνίδι της Μπενφίκα, αντιμετώπισε εκτός έδρας την αποδεκατισμένη και χτυπημένη από τον κορονοϊό Μπελενένσες. Οι γηπεδούχοι δεν συμπλήρωσαν καν ενδεκάδα, ωστόσο η αναμέτρηση ξεκίνησε κανονικά, για να διακοπεί τελικά στο δεύτερο ημίχρονο, με τους Αετούς να κερδίζουν 7-0. Είχε προηγηθεί το μεγάλο ματς το Καμπ Νου, με το 0-0 απέκτησε προβάδισμα πρόκρισης στους 16 του Champions League, την Τετάρτη θέλει εντός έδρας νίκη επί της Ντιναμό Κιέβου και μη νίκη της Μπαρτσελόνα στο Μόναχο.

Η Σπόρτινγκ υποδέχθηκε την Τοντέλα την προηγούμενη αγωνιστική, σημείωσε από ένα τέρμα σε κάθε ημίχρονο και έφτασε στην τελική επικράτηση με 2-0. Είχε προηγηθεί η σπουδαία νίκη επί της Ντόρτμουντ με 3-1 στο πλαίσιο του Champions League. Αποτέλεσμα που σήμανε πρόκριση στους 16 της διοργάνωσης!

Δείτε την πρόταση για το μεγάλο ντέρμπι στην Πορτογαλία αλλά και τα υπόλοιπα Προγνωστικά Στοιχήματος για τα παιχνίδια της ημέρας στο Betarades.gr!