Επίσημη χρονομέτρης της Γιουβέντους έως και τουλάχιστον το 2021 θα παραμείνει η ελβετική ωρολογοποιεία Hublot, ύστερα από την νέα συμφωνία εμπορικής συνεργασίας των δύο πλευρών. Ρολόι αφιερωμένο στην κορυφαία ιταλική ομάδα δημιούργησε η εταιρεία.

Από το 2012 η γνωστή για τα πολυτελή της ρολόγια εταιρεία συνεργάζεται χορηγικά με την «Γηραιά Κυρία» του ποδοσφαίρου, θέλοντας έτσι να προβληθεί εμπορικά μεταξύ των εκατομμυρίων φιλάθλων της Γιουβέντους στην Ιταλία αλλά και τον υπόλοιπο κόσμο.

Όπως όλα δείχνουν η συνεργασία κρίνεται ωφέλιμη και από τις δύο πλευρές, για αυτό και αποφάσισαν να την επεκτείνουν μέχρι και τουλάχιστον το καλοκαίρι του 2021. Το νέο deal γιορτάστηκε σε επίσημη εκδήλωση σε αίθουσα του γηπέδου των «Μπιανκονέρι», όπου το παρών έδωσαν εκπρόσωποι της εταιρείας, στελέχη και ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Juventus hublot2

Την παράσταση, όμως, έκλεψε το «Classic Fusion Chronograph Juventus», το νέο συλλεκτικό ρολόι χειρός της Hublot, που δημιουργήθηκε για χάρη της Γιούβε. Συγκεκριμένα κατασκευάστηκαν και θα διατεθούν προς πώληση 200 κομμάτια ενός αριστουργήματος της ωρολογοποιίας, που αποτελεί μίγμα υλικών όπως τα ανθρακονήματα, το τιτάνιο, κεραμικά υλικά, κλπ.