Σε ενημέρωση για τις εξελίξεις στο θέμα της παραχώρησης της Μαρίνας Χίου προχώρησε το ΤΑΙΠΕΔ, γνωστοποιώντας πως τελικά έλαβε μία δεσμευτική προσφορά.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση το ΤΑΙΠΕΔ παρέλαβε σήμερα μία δεσμευτική προσφορά για την παραχώρηση του δικαιώματος χρήσης και εκμετάλλευσης της μαρίνας Χίου από το επενδυτικό σχήμα « AVLUM ENTERPRISES COMPANY LIMITED - ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΙ ΗΛΙΑΣ Δ. ΤΕΦΑΣ ΝΑΥΠΗΓΟΠΛΑΣΤΙΚΗ Α.Ε.Β.Ε - ΚΛΕΟΠΑΤΡΑ ΜΑΡΙΝΑ Α.Ε. και ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΛΙΜΕΝΑΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ Α.Ε. ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΚΟΠΟΥ».

Η διαδικασία αξιολόγησης της προσφοράς θα εκκινήσει άμεσα και θα διεξαχθεί σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στους όρους του διαγωνισμού.

Το εταιρικό προφίλ των ενδιαφερόμενων:

'AVLUM ENTERPRISES COMPANY LIMITED 

Η Κλεοπάτρα Μαρίνα Α.Ε. λειτουργεί ως ιδιοκτήτης / διαχειριστής μιας από τις πιο σύγχρονες, ιδιωτικές μαρίνες της Ελλάδας στο Άκτιο, προσφέροντας αγκυροβόλια πρώτης κατηγορίας και υπηρεσίες σε πλοία και πλήρωμα όλο το χρόνο. Η μαρίνα Κλεοπάτρα προσφέρει υπηρεσίες και εγκαταστάσεις υψηλών προδιαγραφών.

Τουριστικός Λιμένας Πρέβεζας Α.Ε. παρέχει υπηρεσίες τουριστικών λιμανιών. Έχει αναλάβει από το 2011 με σύμβαση παραχώρησης τη διαχείριση της Μαρίνας της Πρέβεζας.

Ο Ιωάννης και Ηλίας Δ. Τέφας Ναυπηγοπλαστική ΑΕΒΕ παρέχει υπηρεσίες τουριστικών λιμένων, χονδρική και λιανική πώληση ναυτιλιακών ειδών και ενοικίαση σκαφών αναψυχής.