Παρασκευή, 14 Μαΐου 2021

Η ελληνική αγορά αυτοκινήτων δείχνει να ξεπερνά τα προβλήματα της πανδημίας, με τις πωλήσεις του Απριλίου να είναι κατά 355,3% περισσότερες σε σχέση με πριν από ακριβώς ένα έτος.

Λαθρεμπόριο - μαμούθ αποκάλυψε η ΑΑΔΕ στον Πειραιά. Οπως ανακοίνωσε ο Διοικητής της Γιώργος Πιτσιλής κατασχέθηκαν 35 κοντέινερ που περιείχαν 338 εκατομμύρια λαθραία τεμάχια τσιγάρων με τη συνολική αξία των δασμών να ανέρχεται σε 72 εκατ. ευρώ.

Στη μακρά επιχειρηματική πορεία της JTI στην Ελλάδα καθώς και στην ενίσχυση της παρουσίας της στη χώρα από το 2018 με την εξαγορά του εργοστασίου της ΣΕΚΑΠ στην Ξάνθη αναφέρθηκε ο κ. Victor Crespo, διευθύνων σύμβουλος της Japan Tobacco International για Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα, συμμετέχοντας στο πάνελ για τη δημιουργία ευνοϊκών προϋποθέσεων για την προσέλκυση άμεσων ξένων επενδύσεων στην Ελλάδα στο πλαίσιο του 6ου Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών.

Την αλλαγή του τρόπου εργασίας, ως βάση για ένα βιώσιμο επιχειρηματικό μοντέλο, ανέδειξε στο DELPHI ECONOMIC FORUM ο Γιάννης Καντώρος.

Η Ελλάδα είναι η πρώτη χώρα στην οποία η TUI Cruises ξεκινά τις κρουαζιέρες στη φετινή καλοκαιρινή περίοδο, όπως τονίζεται σε ανακοίνωση της TUI.

Η Public-MediaMarkt (PMM), κορυφαίος omnichannel retailer οικιακών και ηλεκτρονικών συσκευών και ειδών ψυχαγωγίας στην Ελλάδα και την Κύπρο, ανακοινώνει σήμερα ότι αναθέτει στον κ. Ρόμπυ Μπουρλά τη θέση του CEO, έπειτα από την αποχώρηση του Joern Taubert για προσωπικούς λόγους.

Τη σημασία του ψηφιακού μετασχηματισμού στο πλαίσιο του Ταμείου Ανάκαμψης υπογράμμισαν οι ομιλητές του πάνελ «EU Recovery Fund: Digital», που συντόνισε ο δημοσιογράφος Δημήτρης Μαλλάς, στο 6ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών που διεξάγεται υπό την αιγίδα της Α.Ε. της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Ροή

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ