Την πλήρη αντίθεσή του εξέφρασε ο πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων (ΚΕΕ), Κωνσταντίνος Μίχαλος, στη θεσμοθέτηση κινήτρων και προτεραιοτήτων για περιοχές που περιγράφονται σε μελέτη της γενικής γραμματείας βιομηχανίας, που φέρει τον τίτλο «Επιχειρησιακό Σχέδιο Ανάπτυξης Επιχειρηματικών Πάρκων στην Ελληνική Επικράτεια».

Σε ανάλογο αίτημα της ΚΕΕ που διατυπώθηκε προ μηνός, ζητείται να δημοσιοποιηθούν πλήρως όλα τα περιεχόμενα του επιχειρησιακού σχεδίου και να διεξαχθεί εξαντλητικός διάλογος με όλους τους ενδιαφερόμενους, τοπικά και περιφερειακά, καλώντας τα επιμελητήρια, μέλη της ΚΕΕ, να εξετάσουν εξονυχιστικά τον προτεινόμενο σχεδιασμό και να υποβάλλουν παρατηρήσεις και προτάσεις.

Ο κ. Μίχαλος, υποβάλλοντας το ίδιο αίτημα εκ νέου στο υπουργείο Οικονομίας, παραθέτει πλήθος επιχειρημάτων που τεκμηριώνουν τις προτάσεις της Ένωσης και επισυνάπτει το «Εθνικό Σχέδιο Δράσης Ανάπτυξης Οργανωμένων Υποδοχέων για την Επιχειρηματικότητα 2012 - 2030» που η ένωση είχε εκπονήσει κατά τα έτη 2010 - 2012, με το ίδιο αντικείμενο και περιεχόμενο, για σύγκριση και συναξιολόγηση όσον αφορά στα ποιοτικά και ποσοτικά συμπεράσματα τους.