Σάββατο, 18 Ιανουαρίου 2020

"Το 2018 ήταν μία χρονιά που ο ασφαλιστικός κλάδος εξελίχθηκε και εκσυγχρονίστηκε περαιτέρω". Αυτό σημειώνει η γενική διευθύντρια της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος Μαργαρίτα Αντωνάκη στην Ετήσια Στατιστική Έκθεση της ΕΑΕΕ: "Η Ιδιωτική Ασφάλιση στην Ελλάδα 2018", που δημοσιοποιήθηκε σήμερα.

σύμβουλοι πώλησης (Goldman Sachs, Morgan Stanley), προκρίνονται τρεις συνολικά υποψήφιοι. Μεταξύ αυτών, πληροφορίες αναφέρουν ότι περιλαμβάνονται το CVC Capital και η Fosun που φαίνεται να αποτελούν και τους ισχυρότερους διεκδικητές.

H Groupama Ασφαλιστική, στο πλαίσιο της εκδήλωσης Yachting Awards 2019, έλαβε τιμητική διάκριση για την προσφορά της στον θαλάσσιο τουρισμό και στην αγορά του σκάφους αναψυχής. Η  εκδήλωση που διοργανώθηκε από το περιοδικό Skipper ONDECK,  πραγματοποιήθηκε στις 12 Δεκεμβρίου στο Ζάππειο Μέγαρο παρουσία πλήθους στελεχών από τον επιχειρηματικό και τον πολιτικό χώρο.

Tags:

Εμπιστοσύνη στις προοπτικές της ελληνικής οικονομίας αποτελεί η απόφαση του ομίλου της Allianz να φέρει στην χώρα μας μέσω της ελληνικής θυγατρικής της Allianz Ελλάδος, νέα αποταμιευτικά-επενδυτικά προϊόντα, επισήμανε η διευθύνουσα σύμβουλος της Allianz Ελλάδος Φιλίππα Μιχάλη, σε εκδήλωση για την παρουσίαση του Target4Life.

Το σύνολο του Ενεργητικού των ασφαλιστικών επιχειρήσεων έφτασε το 2018 τα 17,5 δις ευρώ, αυξημένο κατά 0,5% σε σχέση με το Ενεργητικό των ιδίων επιχειρήσεων για το 2017, σύμφωνα με τις δημοσιευμένες οικονομικές καταστάσεις.

Εντυπωσιακή αύξηση της παραγωγής κατά 24,3% το 9μηνο του 2019 σημείωσε η Εθνική Ασφαλιστική, έναντι της αντίστοιχης περιόδου του 2018, επιβεβαιώνοντας την ουσιαστική συνδρομή της Εταιρίας στην αναπτυξιακή δυναμική της ελληνικής οικονομίας.

«Η Υγεία και η Ασφάλεια στην Εργασία συνιστά για την κυβέρνησή μας και το υπουργείο Εργασίας μία κορυφαία προτεραιότητα» δήλωσε ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Γιάννης Βρούτσης, μιλώντας από το βήμα του 2ου Πανελλήνιου Συνεδρίου για την Υγεία και την Ασφάλεια στην Εργασία, με θέμα: «Με το βλέμμα στο μέλλον», το οποίο διοργανώνει το Ελληνικό Ινστιτούτο Υγιεινής και Ασφάλειας της Εργασίας (ΕΛ.ΙΝ.Υ.Α.Ε.), υπό την Αιγίδα του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου.

Διευκολύνσεις στην καταβολή των ασφαλιστικών εισφορών για όσους εργάζονταν σε πληγείσες περιοχές και υπέστησαν ζημίες προβλέπει απόφαση του υφυπουργού Εργασίας, αρμόδιου για θέματα Κοινωνικής Ασφάλισης, Νότη Μηταράκη.

Ροή

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ