Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος τα Χριστούγεννα, η Groupama Ασφαλιστική θα βρίσκεται στο πλευρό των Παιδικών Χωριών SOS για να ενισχύσει το έργο τους, διαθέτοντας οικονομική ενίσχυση για αγορά τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης.

H Διοίκηση της εταιρείας, με την προσφορά της, θέλει να δώσει το μήνυμα ότι όλη η οικογένεια της Groupama Ασφαλιστικής νοιάζεται διαχρονικά τόσο για τα παιδιά που φιλοξενούνται στις δομές των Παιδικών Χωριών SOS όσο και για τους εργαζόμενους και τους εθελοντές που προσφέρουν καθημερινά σημαντικό έργο.

Ο Κωνσταντίνος Γκορτζής, Διευθυντής του Τομέα Marketing & Επικοινωνίας της Groupama Ασφαλιστικής ανέφερε σχετικά: «Δυστυχώς φέτος,  λόγω της πανδημίας, δεν ήταν δυνατό να διοργανώσουμε την καθιερωμένη συλλογή ρούχων και τροφίμων από τους εργαζομένους της εταιρείας μας. Ωστόσο, η πολυετής μας σχέση  με τα Παιδικά Χωριά SOS εκφεύγει τέτοιων στεγανών και γνωρίζουν ότι βρισκόμαστε πάντα δίπλα τους με κάθε δυνατό τρόπο. Ειδικά φέτος, που –περισσότερο από άλλες χρονιές-  όλοι αναζητούν μια σκέψη και ένα χαμόγελο, η Groupama Ασφαλιστική θέλει να τα προσφέρει σε εκείνους που το έχουν περισσότερο ανάγκη. Μοιραζόμαστε την ελπίδα και την αισιοδοξία μας για την επόμενη ημέρα, η οποία δε θα αργήσει να έρθει. Καλές Γιορτές σε όλους».