Το Silver Award έλαβε το καινοτόμο έργο Working at Home - Virtual Desktop Infrastructure (VDI), με το οποίο η Eurolife FFH ανταποκρίθηκε στις ανάγκες της εποχής για απομακρυσμένη εργασία, ενδυναμώνοντας τις υποδομές της ώστε να εφαρμόσει με επιτυχία ακόμα και μετά την πανδημία το μοντέλο της ευέλικτης εργασίας.

H εταιρεία απέσπασε αυτή τη σημαντική διάκριση στη δέκατη επετειακή τελετή απονομής των Impact BITE Awards 2021, του θεσμού επιβράβευσης της τεχνολογικής καινοτομίας στην Ελλάδα.

Η διάκριση αυτή έχει μεγάλη αξία για τη Eurolife FFH, καθώς η εταιρεία από την πρώτη στιγμή της υγειονομικής κρίσης έλαβε μια σειρά αποφάσεων και τις υλοποίησε σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, έχοντας ως πρώτο μέλημα τους ανθρώπους της. Η υλοποίηση αυτού του έργου είχε πολλαπλά οφέλη για τον οργανισμό και τους ανθρώπους του, μεταξύ των οποίων είναι ότι όλοι οι εργαζόμενοι προμηθεύτηκαν laptop τελευταίας τεχνολογίας, δημιουργήθηκε η υποδομή για απομακρυσμένη σύνδεση στο εργασιακό περιβάλλον με ασφάλεια, ενώ παράλληλα μειώθηκε σταδιακά κατά 30% η κατανάλωση των πόρων στο Cloud.

Πρόκειται για τη δυναμική απάντηση της Eurolife FFH στις σύγχρονες προκλήσεις, λαμβάνοντας όλα τα υγειονομικά μέτρα και τηρώντας όλα τα πρωτόκολλα για την ασφάλεια του προσωπικού της, αλλά και για να συνεχίσει να προσφέρει αδιάλειπτα τις υπηρεσίες προς τους ασφαλισμένους της. Για τη Eurolife FFH αξία έχει η αναβάθμιση των ψηφιακών υπηρεσιών της, δημιουργώντας ένα καλύτερο, σύγχρονο, ευέλικτο και ψηφιακό περιβάλλον εργασίας για τους ανθρώπους της.

Η Eurolife FFH επενδύει συστηματικά στον ψηφιακό μετασχηματισμό της, πιστεύοντας στη σημασία και τις προοπτικές που δημιουργεί τόσο για την εταιρεία και τους εργαζόμενους, όσο και για τους ασφαλισμένους της. Η βράβευση του Working at Home - Virtual Desktop Infrastructure (VDI), ενός έργου που σχεδιάστηκε και υλοποιήθηκε σε σύντομο χρονικό διάστημα, επιβεβαιώνει τη στρατηγική της εταιρείας που έχει στο επίκεντρο της τον άνθρωπο. Στόχος της Eurolife FFH είναι να αναπτύσσει διαρκώς τα ψηφιακά της εργαλεία που απαντούν σε σύγχρονες ανάγκες και δημιουργούν καινοτόμες λύσεις.