Το My Cyber Protection, το νέο ασφαλιστικό της πρόγραμμα για προστασία στο διαδίκτυο, παρουσιάζει η Eurolife FFH, με στόχο να ενισχύσει την ασφάλεια που νιώθουν οι χρήστες κατά τις online περιηγήσεις τους.

Το συγκεκριμένο προϊόν αποτελεί το πρώτο για ιδιώτες που καλύπτει τρία διαφορετικά ζημιογόνα περιστατικά στο διαδίκτυο.  Με το συγκεκριμένο πρόγραμμα, η εταιρεία ανταποκρίνεται στις ολοένα αυξανόμενες ανάγκες των ανθρώπων που προκύπτουν από τη χρήση του διαδικτύου, καθώς έχει δεσμευθεί να σχεδιάζει λύσεις που βελτιώνουν τη ζωή και την καθημερινότητά τους.

Το My Cyber Protection της Eurolife FFH απευθύνεται σε όσους διαθέτουν λογαριασμούς σε υπηρεσίες του διαδικτύου, όπως ηλεκτρονικό ταχυδρομείο και μέσα κοινωνικής δικτύωσης, και σε όσους πραγματοποιούν ηλεκτρονικές συναλλαγές και αγορές. Με χαμηλό κόστος ασφαλίστρων, το πρόγραμμα είναι προσαρμοσμένο στις σύγχρονες ανάγκες των χρηστών, με σκοπό να τους βοηθήσει να προστατευθούν από περιστατικά που ενδέχεται να συμβούν στο διαδίκτυο και έχουν ως στόχο είτε τον χρήστη είτε τις συσκευές του.

Αξιοποιώντας τις παροχές του My Cyber Protection, αποκτούν κάλυψη:

  • σε online αγορές από οποιοδήποτε ηλεκτρονικό κατάστημα παγκοσμίως,
  • σε περιπτώσεις κλοπής ψηφιακής ταυτότητας, όπως λογαριασμούς e-mail και social media, και
  • πιθανές απώλειες από μη εξουσιοδοτημένες διαδικτυακές συναλλαγές σε λογαριασμούς ή κάρτες όλων των ελληνικών τραπεζών, καθώς και των ηλεκτρονικών πορτοφολιών. Ταυτόχρονα έχουν πρόσβαση σε υπηρεσία τεχνικής υποστήριξης για την περαιτέρω διευκόλυνσή τους.

To My Cyber Protection θα διατίθεται σταδιακά, μέχρι τέλος του έτους, από το σύνολο των συνεργαζόμενων δικτύων της εταιρείας.

Για τη Eurolife FFH, αξία έχει να βρίσκεται πάντα στο πλευρό των ανθρώπων, προσφέροντας λύσεις που ανταποκρίνονται σε κάθε σύγχρονη ανάγκη τους. Με το My Cyber Protection παρέχεται η δυνατότητα σε εκείνους που χρησιμοποιούν το διαδίκτυο για τις συναλλαγές τους να παραμένουν ασφαλείς και σίγουροι απέναντι σε κινδύνους που ενδέχεται να αντιμετωπίσουν από τη χρήση τέτοιου είδους συναλλαγών.