Σάββατο, 18 Ιανουαρίου 2020

Βελτιώθηκε τον Δεκέμβριο ο δείκτης επιχειρηματικών προσδοκιών στη Βιομηχανία, στις 104,2 (από 102,9 τον Νοέμβριο) μονάδες, επίπεδο υψηλότερο από το αντίστοιχο περυσινό (96,4 μονάδες).

Η θυγατρική εταιρεία της MYTILINEOS, ZEOLOGIC S.A. ανακοινώνει την υπογραφή συμφωνίας με την εταιρία FAIRDEAL MARINE SERVICES FZE, για την κατασκευή της πρώτης μονάδας επεξεργασίας απόβλητων πετρελαιοειδών ιλύων, καθώς και ιλύων που προκύπτουν από συστήματα επεξεργασίας αέριων ρύπων.

Tags:

Η καπνοβιομηχανία Καρέλιας έκλεισε το 2019 με ιστορικό ρεκόρ στο τζίρο, ανακοίνωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος, Ανδρέας Καρέλιας, στην οποία αναφέρθηκε στα επιτεύγματα της καπνοβιομηχανίας μέσα στη χρονιά.

Ύστερα από πολλά χρόνια κατά τα οποία η Ελλάδα ήταν το συνώνυμο της κρίσης, σήμερα εξελίσσεται σε «φωτεινή εξαίρεση» της παγκόσμιας οικονομίας.

Η Ελλάδα ήταν βιομηχανική χώρα και μπορεί να ξαναγίνει. Η κοινωνία έχει ωριμάσει και η τεχνολογία είναι σε μετάβαση, γεγονός που αποτελεί πλεονέκτημα για εμάς.

Τις απόψεις του για την βιομηχανική επανάσταση, τον ψηφιακό μετασχηματισμό και τις νέες τεχνολογίες μοιράστηκε, μιλώντας, στο  συνέδριο του ΣΕΒ για την 4η βιομηχανική επανάσταση, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της MYTILINEOS και αντιπρόεδρος του, Συνδέσμου, Ευάγγελος Μυτιληναίος.

Η γαλλική αυτοκινητοβιομηχανία PSA και η ιταλοαμερικανική Fiat-Chrysler υπέγραψαν «δεσμευτική συμφωνία προσέγγισης» ενόψει της συγχώνευσης μεταξύ ίσων των δραστηριοτήτων τους «ώστε να σχηματισθεί ο τέταρτος μεγαλύτερος κατασκευαστής αυτοκινήτων σε παγκόσμιο επίπεδο», ανέφεραν οι δύο όμιλοι με κοινή ανακοίνωσή τους.

Το επόμενο μεγάλο βήμα στην περαιτέρω επέκτασή της στις διεθνείς αγορές πραγματοποιεί η SUNLIGHT, μέλος του Ομίλου Olympia, με τη δημιουργία της θυγατρικής SUNLIGHT BATTERIES USA Inc. και την επίσημη είσοδό της στην αγορά της Αμερικής, στην Πολιτεία της Βόρειας Καρολίνας.

Tags:

Ο Τομέας Μεταλλουργίας της MYTILINEOS εντάχθηκε στην Πρωτοβουλία Υπεύθυνης Διαχείρισης Αλουμινίου (ASI) ως μέλος Παραγωγής &  Μεταποίησης.

Tags:

Την άμεση ανάγκη υλοποίησης σειράς μέτρων και δράσεων προκειμένου η ελληνική εξωστρεφής βιομηχανία να ανταγωνίζεται επί ίσοις όροις τις ευρωπαϊκές, θέτει ως μια από τις βασικές του στρατηγικές το Συμβούλιο Ανταγωνιστικότητας της Ελλάδας-CompeteGR, που έχει δημιουργηθεί με την συνένωση δυνάμεων σημαντικών προσωπικοτήτων που ηγούνται επιτυχημένων επιχειρήσεων, οργανισμών και επιμελητηρίων.

Ροή

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ