Παρασκευή, 14 Μαΐου 2021

Ισχυρές επιδόσεις στην Ελλάδα, που οδήγησαν σε αύξηση του προσαρμοσμένου EBITDA (AL) Ομίλου κατά 1,6%, ανακοίνωσε ο Όμιλος ΟΤΕ για το Α' τρίμηνο της χρονιάς.

Την επόμενη μέρα των Ελληνικών Πετρελαίων σε ένα κόσμο που απομακρύνεται από τα ορυκτά καύσιμα ώστε να αντιμετωπίσει την κλιματική αλλαγή, παρουσίασε ο διευθύνων σύμβουλος των ΕΛΠΕ, Ανδρέας Σιάμισιης, στο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών.

'Ανοιγμα της ΔΕΗ στις αγορές της Νοτιοανατολικής Ευρώπης με επενδύσεις κυρίως στον τομέα των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας μέσω εξαγορών οι συνεργασιών με ξένες εταιρίες προανήγγειλε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΗ, Γιώργος Στάσσης μιλώντας στο Φόρουμ των Δελφών.

Με ανακοίνωση της η Lavipharm, εκφράζει βαθιά θλίψη, αποχαιρετώντας τον Πρόεδρο του Διοικητικού της Συμβουλίου της επιχείρησης, Θανάση Λαβίδα, που έφυγε από τη ζωή το Σάββατο, 8 Μαΐου 2021, σε ηλικία 73 ετών.

Σε θετικό έδαφος πέρασαν, για πρώτη φορά από την έναρξη της χρήσης, οι πωλήσεις του Ομίλου Jumbo κατά το πρώτο τετράμηνο του 2021 καταγράφοντας αύξηση περίπου 24% σε σχέση με το αντίστοιχο τετράμηνο του 2020.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά από σκληρή μάχη με την επάρατη νόσο, έφυγε σήμερα από τη ζωή ο γνωστός επιχειρηματίας, Θανάσης Λαβίδας, ιδρυτής και ψυχή της εισηγμένης εταιρείας καλλυντικών, φαρμακευτικών και παραφαρμακευτικών προϊόντων Lavipharm.

Σε 29 εκατ. ευρώ ανήλθαν οι πωλήσεις του Ομίλου Πέτρος Πετρόπουλος κατά την περίοδο 1η Ιανουαρίου - 31 Μαρτίου από 21,6 εκατ. ευρώ στις 31.3.2020., αυξημένες κατά 34,2%.

Τα οικονομικά αποτελέσματα της λειτουργίας της για το α’ τρίμηνο του 2021 δημοσιοποίησε η MYTILINEOS Α.Ε., με την εταιρεία να κρατά κύκλο εργασιών, λειτουργικά και καθαρά κέρδη στο ίσιο επίπεδο με το αντίστοιχο τρίμηνο του 2020.

Χωρίς αμφιβολία, η πανδημία άφησε σημαντικό αρνητικό αποτύπωμα στις ελληνικές εισηγμένες εταιρείες, ωστόσο σε γενικές γραμμές εμφανίστηκαν πιο ανθεκτικές σε σχέση με τις προσδοκίες που υπήρχαν, όπως δείχνει η μέχρι τώρα εικόνα των ετήσιων αποτελεσμάτων, με αρκετές να εμφανίζουν ισχυρά «αντισώματα» έναντι της πανδημίας.

Ροή

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ