Σάββατο, 18 Ιανουαρίου 2020

Σε συζητήσεις με τραπεζικά ιδρύματα για τη σύναψη ομολόγου ύψους 500 εκατ. ευρώ βρίσκεται, σύμφωνα με πληροφορίες, η ΓΕΚ Τέρνα, με βασικό στόχο να χρηματοδοτήσει τις επενδύσεις της.

Προσωπικό μήνυμα προς όλους τους εργαζομένους του Ομίλου ΟΤΕ, απηύθυνε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου, Μιχάλης Τσαμάζ, σε συνέχεια της πολυήμερης απεργίας των εργαζομένων, δίνοντάς τους ο ίδιος την εικόνα για την πορεία και το μέλλον της εταιρείας.

Σε μία κίνηση με την οποία ισχυροποιεί τη θέση της Intrakat στον κατασκευαστικό κλάδο, προχώρησε η Intracom Holdings, μεταβιβάζοντας το ποσοστό που κατείχε στην κοινοπραξία Μορέας.

Πλήρως καλύφθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, η αύξηση κεφαλαίου της Lamda Development και δεν υπάρχουν αδιάθετες μετοχές. Υπενθυμίζεται ότι σήμερα, ολοκληρώθηκε η περίοδος εξάσκησης των δικαιωμάτων και υποβολής αιτήσεων προεγγραφής. Το ενδιαφέρον εστιάζεται στο ποιοί θα αποκτήσουν ποσοστό στην εισηγμένη...

Η σημαντική αύξηση της καθαρής κερδοφορίας κατά 71,2% στα 32,7 εκατ. ευρώ, η περαιτέρω ενίσχυση της συμβολής των τομέων Παραχωρήσεων και Ενέργειας και η διατήρηση του κατασκευαστικού ανεκτέλεστου στα υψηλά επίπεδα των 1,7 δις. ευρώ είναι τα βασικά χαρακτηριστικά των οικονομικών αποτελεσμάτων του Ομίλου ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ κατά το εννεάμηνο του 2019.  

Με ανακοίνωσή του ο όμιλος JUMBO ενημερώνει πως την ώρα που οι πάντες στον όμιλο προετοιμάζονται για την κρίσιμη περίοδο των εορτών, τα μηνύματα της αγοράς και η ανταπόκριση των καταναλωτών, μέχρι σήμερα είναι αισιόδοξα.

Με σημαντική ρευστότητα πλέον, η οποία πλέον, μετά και την ολοκλήρωση της έκδοσης του ευρωομολόγου ύψους 500 εκατ. ευρώ, ανέρχεται σε 700 εκατ., ο όμιλος Μytilineos προετοιμάζει τις επόμενες κινήσεις του για τη νέα χρονιά.

Tags:

Ροή

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ