Τρίτη, 24 Μαΐου 2022

Οργανική αύξηση 24,2% καταγράφουν τα έσοδα του πρώτου τριμήνου 2022 της Coca-Cola HBC AG, ως αποτέλεσμα της εστιασμένης εκτέλεσης της στρατηγικής της και της συνεχιζόμενης επαναλειτουργίας των αγορών, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Θετικά ξεκίνησε η χρονιά για τον όμιλο Τιτάν με σταθερή ζήτηση σε όλες τις περιοχές στις οποίες δραστηριοποιούμαστε και σημαντική αύξηση των τιμών σε όλα τα προϊόντα, επισημαίνει η διοίκηση σε σχετική της ανακοίνωση. Σημειώνεται ότι το πρώτο τρίμηνο είναι αυτό με τις χαμηλότερες πωλήσεις λόγω εποχικότητας και δεν θεωρείται αντιπροσωπευτικό για το υπόλοιπο του έτους.

Συμφωνίες επιχειρηματικής συνεργασίας στους τομείς των ανανεώσιμων πηγών και ειδικότερα των υπεράκτιων αιολικών πάρκων αλλά και του υγροποιημένου φυσικού αερίου υπεγράφησαν από τον όμιλο Motor Oil στο πλαίσιο της επίσκεψης του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο 'Αμπου Ντάμπι.

Αύξηση 45% παρουσίασε το πρώτο τρίμηνο 2022 ο κύκλος εργασιών της Παπουτσάνης και ανήλθε στα 14,9 εκατ. ευρώ έναντι 10,3 εκατ. ευρώ το πρώτο τρίμηνο του 2021, γεγονός που αποδίδεται στη μερική επανεκκίνηση της ξενοδοχειακής αγοράς στην Ελλάδα και το εξωτερικό, το διπλασιασμό των πωλήσεων ειδικών σαπωνομαζών στη διεθνή αγορά και στην ενίσχυση της παραγωγής προϊόντων για τρίτους.

Εναντι 1,75 ευρώ ανά μετοχή (τρέχουσα 1,48 ευρώ) αποκτά η Motor Oil σχεδόν το 30% των μετοχών της ΕΛΛΑΚΤΩΡ που άνηκε στους εφοπλιστές Μπάκο και Καϋμενάκη, όπως γνωστοποίησε η ίδια η εταιρεία στο χρηματιστήριο. Ταυτόχρονα, θα αποκτήσει και το 75% της νέας εταιρείας που θα δημιουργηθεί από την απόσχιση των ΑΠΕ της Ελλάκτωρ. Προς Δημόσια Πρόταση η Reggeborgh

Η χρήση του 2021 αποτέλεσε έτος ορόσημο για την ΕΥΔΑΠ, με την ανανέωση του αποκλειστικού δικαιώματος ύδρευσης και αποχέτευσης μέχρι το 2040, στο πλαίσιο της οριστικής διευθέτησης χρόνιων εκκρεμοτήτων με το Ελληνικό Δημόσιο, διασφαλίζοντας τη βιωσιμότητα της Εταιρείας και τις βάσεις για την περαιτέρω ανάπτυξή της

Σε συζητήσεις με ενδιαφερόμενους επενδυτές για την πώληση της θυγατρικής Volterra βρίσκεται η Άβαξ, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της, διευκρινίζοντας ωστόσο ότι δεν υπάρχει οριστική κατάληξη των συζητήσεων ή οιαδήποτε συμφωνία.

Ροή

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ