Τρίτη, 20 Αυγούστου 2019

Καλές επιδόσεις στην Ελλάδα με αύξηση εσόδων και EBITDA, (έσοδα προ τόκων, φόρων και αποσβέσεων) και ισχυρές ελεύθερες ταμειακές ροές αυξημένες κατά 52,3% ανακοίνωσε ο Όμιλος ΟΤΕ για το Β' τρίμηνο του 2019.

Καθαρά κέρδη ύψους 195,1 εκατ. ευρώ σημείωσε κατά το Α' εξάμηνο τρέχοντος έτους η εταιρεία εμφιαλώσεως Coca-Cola HBC AG, έναντι 216,9 εκατ. ευρώ την αντίστοιχη περυσινή περίοδο, καταγράφοντας μείωση 10,1%. 

Ένα άδειο, πλαστικό μπουκάλι Coca-Cola έχει πρωταγωνιστή η νέα καμπάνια που δημιούργησε η Ogilvy Greece, προκειμένου να παρακινήσει τους Έλληνες να ανακυκλώσουν τα μπουκάλια τους, για να δημιουργήσουν χρήσιμα αντικείμενα παραλίας. Το μπουκάλι αναπολεί την ζωή που αφήνει, λίγο πριν ανακυκλωθεί και «ξαναγεννηθεί» σαν ξαπλώστρα.

Στον αναγνωρισμένο χρηματιστηριακό δείκτη βιώσιμης ανάπτυξης FTSE4Good (Emerging Index), που στοχεύει στην προώθηση επενδύσεων σε εισηγμένες εταιρείες με σημαντική συνεισφορά στην κοινωνία, στο περιβάλλον και στην εταιρική διακυβέρνηση, περιλαμβάνεται πλέον η MYTILINEOS μετά από σχετική ανεξάρτητη αξιολόγηση που έλαβε, τον Ιούνιο 2019, από τον Διεθνή Οργανισμό FTSE.

Tags:

Την εξαγορά φωτοβολταϊκού σταθμού από θυγατρική της εταιρεία ανακοίνωσε σήμερα η Quest Συμμετοχών.

Η INTRALOT Inc, θυγατρική της INTRALOT στις ΗΠΑ, υπέγραψε νέα σύμβαση για τη συνέχεια της σχεδόν 10ετούς συνεργασίας της με το Γραφείο Λοταρίας και Τυχερών Παιχνιδιών της Περιφέρειας της Κολούμπια ("DC Lottery").

Ο Κωνσταντίνος Δομαζάκης, μεγαλομέτοχος της κρητικής αλλαντοβιομηχανίας Creta Farms, υπέγραψε σήμερα το πρωί στο υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων το “Memorandum of Understanding” (MOU) μεταξύ της εταιρείας και των τεσσάρων ελληνικών τραπεζών, προκειμένου να προχωρήσει η διαδικασία εξεύρεσης στρατηγικού επενδυτή, που θα εξασφαλίσει την ομαλή λειτουργία της εταιρείας. 

Η ΑΕ Τσιμέντων ΤΙΤΑΝ ανακοίνωσε σήμερα την επιτυχή έκβαση της προαιρετικής δημόσιας πρότασης που υπέβαλε η ΤITAN Cement International SA προς τους μετόχους της ΤΙΤΑΝ, καθώς εκπληρώθηκε η προϋπόθεση του ελάχιστου ποσοστού (75%) των κοινών και προνομιούχων μετοχών της ΤΙΤΑΝ, που θα έπρεπε να προσφερθούν στην TITAN Cement International SA, με ποσοστό αποδοχής 93% για τις κοινές και 92,3% για τις προνομιούχες μετοχές.

Αύξηση πωλήσεων 20% παρουσίασε η Παπουτσάνης ΑΒΕΕ το πρώτο εξάμηνο του 2019, σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο του 2018. Συγκεκριμένα, το σύνολο των πωλήσεων της Παπουτσάνης για τη συγκεκριμένη περίοδο, ανήλθε σε 14,4 εκατ. ευρώ, έναντι 12 εκατ. ευρώ που κατέγραψε την αντίστοιχη περίοδο του 2018.

Αύξηση 7,8% παρουσίασαν οι πωλήσεις του Ομίλου Jumbo στην οικονομική χρήση 2018/2019 καθώς διαμορφώθηκαν στα 812,2 εκατ. ευρώ έναντι των 753,3 εκατ. ευρώ της προηγούμενης οικονομικής χρήσης. 

Ροή

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ