Τρίτη, 29 Σεπτεμβρίου 2020

Στα 61,3 εκατ. ευρώ ανήλθε ο ενοποιημένος κύκλος εργασιών της ΣΙΔΜΑ το πρώτο εξάμηνο του έτους, 10,3% χαμηλότερα σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο του 2019, ενώ μαζί με τις πωλήσεις αντιπροσωπείας διαμορφώθηκε στα 75,9 εκατ. ευρώ, από 85,9 εκατ. ευρώ, μειωμένος κατά 11,7% σε σχέση με πέρυσι. 

Υποχώρηση στις πωλήσεις και στα λειτουργικά αποτελέσματα εντός του αναμενόμενου, ανακοίνωσε η Intracom Holdings για το α’ εξάμηνο του 2020 εμφανίζοντας σημαντική αύξηση του ανεκτέλεστου συμβάσεων, κέρδη μετά φόρων για τους μετόχους της μητρικής ως αποτέλεσμα της πώλησης της K-WIND.

Παρά τις ειδικές συνθήκες που διαμορφώθηκαν εξαιτίας της πανδημίας στο πρώτο εξάμηνο του 2020, η ΕΥΔΑΠ κατάφερε να ανταπεξέλθει ενισχύοντας τον κύκλο εργασιών της, ωστόσο δεν μπόρεσε να κρατήσει την κερδοφορία στα ίδια επίπεδα.

Βελτιωμένους όρους χρηματοδότησης για το επενδυτικό του πρόγραμμα εξασφαλίζει ο ΑΔΜΗΕ με την υπογραφή κοινού ομολογιακού δανείου ύψους 400 εκατ. ευρώ με τις πιστώτριες Εθνική Τράπεζα, Τράπεζα Πειραιώς, Bank of China και Alpha Bank.

Κατά τη διάρκεια του πρώτου εξαμήνου του 2020, οι οικονομικές επιδόσεις της Viohalco παρέμειναν ισχυρές, χάρη στην ανθεκτικότητα και την άμεση αντίδραση των εταιριών της στις συνθήκες που διαμορφώθηκαν στις αγορές στις οποίες δραστηριοποιούνται, παρά τον έντονο αντίκτυπο της πανδημίας COVID-19 διεθνώς καθ’ όλη τη διάρκεια της περιόδου.

Μεγάλη αύξηση στα κέρδη μετά από φόρους ανακοίνωσε η PASAL Development Α.Ε. για το α' εξάμηνο του έτους, ενώ και τα έσοδα του ομίλου ενισχύθηκαν όπως και η αξία των επενδυτικών ακινήτων.

Στην φυλακή οδηγούνται ο Δημήτρης και ο γιος του Τζώρτζης Κουτσολιούτσος, ιδρυτής και επί σειρά ετών επικεφαλής της Folli Follie αντίστοιχα, μετά την πολύωρη διαδικασία των απολογιών τους στην 35η Τακτική Ανακρίτρια για την υπόθεση των παραποιημένων στοιχείων που εμφάνιζε επί σειρά ετών ο Όμιλος προκειμένου να εμφανίζει εύρωστη οικονομική εικόνα.

Ροή

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ