Την παραίτησή του από τη θέση του οικονομικού διευθυντή της Folli Follie υπέβαλε ο Φρ. Γρατσώνης. Όσό διαρκούν οι έλεγχοι που βρίσκονται σε εξέλιξη ο κ. Γρατσώνης θα παραμείνει στη διάθεση της Επιτροπής Ελέγχου του ΔΣ, αναφέρει η εισηγμένη.

Ειδικότερα, η εταιρεία "Folli-Follie Ανώνυμη Εμπορική Βιοτεχνική και Τεχνική Εταιρεία" ανακοινώνει στο επενδυτικό κοινό ότι ο κύριος Φραγκίσκος Γρατσώνης υπέβαλε την παραίτηση του από τη θέση του Οικονομικού Διευθυντή της Εταιρείας.

Η Εταιρεία βρίσκεται ήδη σε διαδικασία επιλογής νέου Οικονομικού Διευθυντή, ο οποίος θα πληροί όλες τις προϋποθέσεις προκειμένου να ανταποκριθεί στις ιδιαίτερες απαιτήσεις και τα αυξημένα καθήκοντα της εν λόγω θέσης και πρόκειται να επανέλθει με νεότερη ανακοίνωσή της αναφορικά με το πρόσωπο αυτό.

Η Επιτροπή Ελέγχου του Διοικητικού Συμβουλίου με δεδομένη την σύνθετη δομή του Ομίλου και των αυξημένων αναγκών κατά τη διάρκεια των ελέγχων (ΕΥ και A&M) που βρίσκονται σε εξέλιξη, ζήτησε από τον κύριο Γρατσώνη όπως παραμείνει στη διάθεσή της στο πλαίσιο της παραπάνω διαδικασίας και αυτός αποδέχθηκε.

Σημειώνεται ότι την περασμένη εβδομάδα η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς είχε επιβάλει πρόστιμα συνολικού ύψους 4 εκατ. ευρώ στην Folli-Follie και στελέχη της εισηγμένης. Στον Φραγκίσκο Γρατσώνη είχε επιβληθεί το ποσό των 160.000 ευρώ.