Αναληθή και αβάσιμα χαρακτηρίζει τα δημοσιεύματα περί εμπλοκής της εταιρείας Jumbo, με οποιονδήποτε άμεσο ή έμμεσο τρόπο, σε φερόμενες ως παράνομες δραστηριότητες του παραιτηθέντος Ευάγγελου Παπαευαγγέλου και σημειώνει ότι ο κ. Παπαευαγγέλου δεν «είχε καμία απολύτως υπογραφή ή εξουσία σε σχέση με τις οικονομικές συναλλαγές της εταιρείας».

Ειδικότερα, η Jumbo, σε απάντηση σημερινού σχετικού ερωτήματος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, διαψεύδει ρητά και κατηγορηματικά, ως αναληθή και αβάσιμα, σημερινά δημοσιεύματα του Τύπου περί ενδεχόμενης εμπλοκής της, με οποιονδήποτε άμεσο ή έμμεσο τρόπο, σε φερόμενες ως παράνομες δραστηριότητες προσωπικής εταιρείας του ήδη παραιτηθέντος μικρομετόχου, αναπληρωτή Αντιπροέδρου και Εκτελεστικού Μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου κ. Ευάγγελου Παπαευαγγέλου.

 Ειδικότερα:

  • Η εταιρεία ουδεμία απολύτως γνώση ή σχέση ή σύνδεση έχει με τις προσωπικές επιχειρηματικές δραστηριότητες του ανωτέρω στον τομέα των ακινήτων ή άλλες.
  • Ουδεμία συναλλαγή έχει πραγματοποιηθεί οποτεδήποτε μέσω των τραπεζικών λογαριασμών και των συστημάτων πληρωμών της εταιρείας, πλην αποκλειστικά και μόνον όσων αφορούν στην καθημερινότητα της πραγματικής εμπορικής δραστηριότητα αυτής.
  • Σε κάθε περίπτωση ο κ. Παπαευαγγέλου δεν είχε καμία απολύτως υπογραφή ή εξουσία σε σχέση με τις οικονομικές συναλλαγές της εταιρείας, καθώς η μόνη του αρμοδιότητα ήταν αγορανομικώς υπεύθυνος και αρμόδιος για τις καθημερινές τρέχουσες συναλλαγές με δημόσιες υπηρεσίες, αρχές και οργανισμούς.

Διαβάστε σχετικά: