Με κεντρικό μήνυμα «Επενδύουμε στο εμείς, χτίζουμε μέλλον» #ElladaAllios ολοκληρώθηκαν οι εργασίες της εξ’ αποστάσεως Γενικής Συνέλευσης του ΣΕΒ την Τρίτη 29 Ιουνίου 2021, την οποία η Lavipharm ως διαχρονικό μέλος στήριξε χορηγικά.

Η εταιρεία έχοντας από την ίδρυσή της εισάγει στη λειτουργία της έννοιες όπως εξωστρέφεια, καινοτομία και ανάπτυξη μέσω της δημιουργίας, συμμετέχει σταθερά σε δράσεις που συμβάλλουν στην ενίσχυση της ελληνικής επιχειρηματικότητας και της εθνικής οικονομίας.

Κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης του ΣΕΒ, ο επιχειρηματικός κόσμος είχε την ευκαιρία να επισκεφτεί και το ψηφιακό περίπτερο της Lavipharm. Κατά την περιήγησή του, μπορούσε να ενημερωθεί για την επέτειο συμπλήρωσης των 110 ετών από την ίδρυσή της και τις δραστηριότητες της εταιρείας, η οποία, έχοντας ως πυξίδα την Καινοτομία στην Υγεία, αποτελεί σήμερα ένα ολοκληρωμένο φαρμακευτικό Όμιλο στην Ελλάδα, με έντονη διεθνή δραστηριότητα.

Η Lavipharm δραστηριοποιείται στο χώρο του φαρμάκου από το 1911, έχοντας ως στόχο την αρωγή στο λειτούργημα των ιατρών και φαρμακοποιών, με την παροχή αξιόπιστων θεραπευτικών επιλογών. Στο χαρτοφυλάκιό της περιλαμβάνονται καινοτόμα και αποτελεσματικά προϊόντα, που ανταποκρίνονται στις καθημερινές ανάγκες των ασθενών. Ταυτόχρονα, με εξειδίκευση στις καινοτόμες μεθόδους χορήγησης φαρμάκων, η εταιρεία διαθέτει το μοναδικό εργοστάσιο στην Ελλάδα με ολοκληρωμένη μονάδα παραγωγής διαδερμικών συστημάτων. Πιστή στο όραμά της για βελτίωση της ποιότητας ζωής του σύγχρονου Ανθρώπου, αποτελεί ένα ενεργό μέλος της επιχειρηματικής κοινότητας, που συνδράμει με το έργο της στην κοινωνία.