Δευτέρα, 10 Αυγούστου 2020

Την ανάπτυξη του δικτύου των εστιατορίων McDonald's στην Ελλάδα συνεχίζει η Premier Capital Hellas με ένα νέο εστιατόριο στη λεωφόρο Κηφισού το οποίο θα ανοίξει αύριο, 6 Αυγούστου 2020.

Tags:

Σχεδόν επτά στις δέκα επιχειρήσεις (68%) κατέγραψαν πτώση των πωλήσεων και μόλις το 8% αύξηση το πρώτο δεκαπενθήμερο των εκπτώσεων, σε σύγκριση με την αντίστοιχη περίοδο των θερινών εκπτώσεων του 2019, σύμφωνα με έρευνα της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας.

Ολο και μεγαλύτερο έδαφος κερδίζει το κανάλι του ηλεκτρονικού φαρμακείου, καθώς ιδίως την περίοδο του lockdown αρκετοί καταναλωτές στράφηκαν σε αυτό για να πραγματοποιήσουν τις αγορές τους.

Τα έξι βασικότερα σημεία του νόμου για την «Διϋπηρεσιακή Μονάδα Ελέγχου Αγοράς και άλλες διατάξεις» επισημαίνει σε ανακοίνωσή του το υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

«Αδιάφορη και η πρώτη Κυριακή των εκπτώσεων στην αγορά της Αττικής με θερμοκρασία εποχής υψηλή και εμπορική κίνηση χαμηλή!»

H πανδημία έφερε τα πάνω-κάτω στο retail, εκτινάσσοντας το ηλεκτρονικό εμπόριο, αλλάζοντας τις καταναλωτικές συνήθειες και δημιουργώντας νέα μοντέλα και συμπεριφορές.

Η Κωτσόβολος έχει καταφέρει να κερδίζει μερίδια αγοράς μέσα σε περιόδους κρίσης, επενδύοντας στα συγκριτικά της πλεονεκτήματα ανέφερε ο Γιάννης Βασιλάκος, αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Κωτσόβολος - Dixons South East Europe σε διαδικτυακή παρουσίαση των αποτελεσμάτων για το οικονομικό έτος 2019 -2020, στις 15 Ιουλίου 2020.

Ροή

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ