Η επιστροφή στα θρανία μπορεί να περιμένει, οι προσφορές όμως του Public έφθασαν και είναι μοναδικές! Από 1/8 έως 17/8 σας περιμένουν μοναδικές προσφορές σε σχολικά προϊόντα στο Public και public.gr!

Μπορεί ο Αύγουστος να είναι ο μήνας των καλοκαιρινών διακοπών για τους περισσότερους, αλλά για εκείνους που είναι προνοητικοί και ανυπομονούν για τα σχολικά είδη, το Public είναι εδώ με εξαιρετικές προτάσεις και προσφορές. Το Public σας προσκαλεί να προετοιμαστείτε για τη νέα σχολική χρονιά, με νέες μοναδικές προσφορές από 1/8 έως και 17/8.

Πιο συγκεκριμένα, αποκλειστικά για την περίοδο από 1/8 έως και 17/8 και μόνον στα καταστήματα Public, για αγορές σχολικών ειδών άνω των 50€ παίρνετε δώρο μία σχολική τσάντα αξίας 24.90€. Παράλληλα, εκείνοι που επιθυμούν να πραγματοποιήσουν ηλεκτρονικά τις αγορές των σχολικών τους, μέσω του public.gr, για παραγγελίες άνω των 30€ θα έχουν δωρεάν αποστολή στον χώρο τους.   

Εάν δεν έχετε πάει ακόμα διακοπές και ανυπομονείτε να οργανωθείτε από νωρίς για τη νέα σχολική χρονιά, εκμεταλλευτείτε τις έξυπνες προσφορές. Μπείτε σε ένα κατάστημα Public ή στο public.gr και επιλέξτε τα προϊόντα που σας ταιριάζουν μέσα από μια μεγάλη γκάμα προϊόντων σχολικών ειδών.

Μην αργείτε λοιπόν! Από 1/8 έως και 17/8, προμηθευθείτε τα σχολικά σας είδη και νιώστε πιο έτοιμοι για τον Σεπτέμβριο.

#Ανυπομονείτε για προσφορές σε σχολικά είδη; Ήρθε η ώρα να επισκεφθείτε ένα Public!