Τρία νέα καταστήματα Blue Dealer Plus εγκαινίασε η Daikin Hellas, συνεχίζοντας την επένδυσή της στην ανανέωση του δικτύου της στην ελληνική αγορά.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, τα νέα καταστήματα σε Κέρκυρα, Τρίπολη και Καλλιθέα βασίζονται στο νέο concept «Blue Dealer Plus» της εταιρείας, που έχει υλοποιηθεί με την υποστήριξη της συμβουλευτικής εταιρείας Stirixis Group.

Στο concept «Blue Dealer Plus» έχουν ενσωματωθεί στοιχεία που ενισχύουν τη βιωματική εμπειρία του επισκέπτη όπως νέες τεχνολογίες με ψηφιακή σήμανση και χρηστικές πληροφορίες. Κάθε κατάστημα χωρίζεται σε δύο τμήματα: ένα αφιερωμένο στις λύσεις κλιματισμού και το άλλο στις λύσεις θέρμανσης.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Daikin Hellas, Ηλίας Κατσούλης, ανέφερε σχετικά: «Τα τρία νέα καταστήματα εντάσσονται στο στρατηγικό πλάνο ανάπτυξης της Daikin Hellas. Επενδύουμε σταθερά στην ανάπτυξη του δικτύου συνεργατών μας με πλήρη γεωγραφική κάλυψη, αλλά και στην premium εξυπηρέτηση των πελατών μας. Το νέο concept των καταστημάτων μας αντανακλά τη φιλοσοφία καινοτομίας που χαρακτηρίζει διαχρονικά τη Daikin».