Με δύο νέα καταστήματα κλείνει τη χρονιά η εταιρεία Μασούτης, το ένα στην Πάτρα και το άλλο στην Παραμυθιά Θεσπρωτίας.

Τα δύο νέα καταστήματα, μέσα σε χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα υποδέχτηκαν τους καταναλωτές την Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2020 με διακριτικές διαδικασίες έναρξης αφού προτεραιότητα έχει πάντα για την εταιρεία Μασούτης η τήρηση κανόνων προστασίας για την ασφάλεια των εργαζόμενων και των καταναλωτών, επισημαίνεται σε ανακοίνωση της εταιρείας.

Το νέο κατάστημα στην Πάτρα βρίσκεται ακριβώς πάνω στην κεντρική πλατεία της Πάτρας, οδός Πλατεία Βασιλέως Γεωργίου Α’ & Κανακάρη 138, αναπτύσσεται σε 2 επίπεδα σε 410  τ.μ. χώρο πώλησης. Στο κατάστημα λειτουργούν 4 ταμεία και απασχολεί 25 άτομα προσωπικό.

Το κατάστημα στην Παραμυθία βρίσκεται στην οδό: 49 Προκρίτων 1, αναπτύσσεται σε 650 τ.μ. χώρο πώλησης σε 1 επίπεδο και διαθέτει άνετο χώρο πάρκινγκ. Στο κατάστημα λειτουργούν 4 ταμεία και απασχολεί 27 άτομα προσωπικό.

Και στα δύο καταστήματα λειτουργεί τμήμα με ολόφρεσκα προϊόντα μαναβικής, τμήμα κρεοπωλείου με ιδιαίτερη ποικιλία κρεατικών και κρεατοσκευασμάτων,  τμήμα κοπής αλλαντικών και τυροκομικών με πλούσια ποικιλία.

Στο κατάστημα της Πάτρας λειτουργεί, επιπλέον, αρτοπωλείο με φρεσκοψημένο ψωμί και τμήμα έτοιμου φαγητού με ξεχωριστές γευστικές προτάσεις.

Τα καταστήματα ξεκίνησαν δυναμικά την λειτουργία τους με πολλές προσφορές, δώρα και μοναδικές τιμές. Ο χαρακτήρας των σύγχρονων καταστημάτων Μασούτη αναδεικνύεται μέσα από αυτά τα καταστήματα και κερδίζει αμέσως τον επισκέπτη με την ξεχωριστή ζεστή, ανθρώπινη και φιλική  ατμόσφαιρα.

Η ανακοίνωση υπενθυμίζει ότι η Διαμαντής Μασούτης Α.Ε.  market leader του κλάδου στην Βόρεια Ελλάδα και μία από τις σημαντικές δυνάμεις πανελλαδικά, μία αμιγώς οικογενειακή ελληνική εταιρεία, από το ξεκίνημά της το 1976 μέχρι σήμερα έχει πραγματοποιήσει πολύ επιτυχημένη πορεία ανάπτυξης διατηρώντας αναλλοίωτες τις αξίες και το όραμά της. Ολοκληρώνει το έτος 2020 με το δίκτυο καταστημάτων της να αριθμεί συνολικά 333 καταστήματα και να απασχολεί  8.900 εργαζόμενους.  Αναπτύσσεται στις περιφέρειες Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης, Κεντρικής Μακεδονίας, Δυτικής Μακεδονίας, Ηπείρου, Θεσσαλίας, Δυτικής Ελλάδας, Στερεάς Ελλάδας, Αττικής, Αχαΐας, Βορείου Αιγαίου, Νοτίου Αιγαίου.