Ένα ακόμη κατάστημα My market εγκαινιάστηκε, την Παρασκευή 14 Μαΐου, στη Θεσσαλονίκη.

Το κατάστημα (επί των οδών Φωκά 9, Σοφούλη και Δελμούζου) ήρθε να προστεθεί στα 10 που ήδη λειτουργούν στη συμπρωτεύουσα, εντείνοντας την παρουσία της αλυσίδας και πετυχαίνοντας μεγαλύτερη διασπορά των σημείων.

Το My market Πυλαίας, ακολουθεί τη νέα μοντέρνα, αφαιρετική αρχιτεκτονική που έχει υιοθετήσει η αλυσίδα τα τελευταία χρόνια και θα λειτουργήσει σύμφωνα με τις Αρχές της Βιώσιμης Ανάπτυξης και με υλικά φιλικά προς το περιβάλλον. Οι χώροι συνδυάζουν τη λειτουργικότητα, την άνεση και την ευχάριστη ατμόσφαιρα με τον απόλυτα σύγχρονο & καινοτόμο τεχνολογικό εξοπλισμό σε όλα τα επίπεδα, καλύπτοντας έτσι όλες τις ανάγκες, αλλά και τις επιθυμίες των πελατών του.
Οι χώροι πώλησης του καταστήματος ξεπερνούν τα 1382 τ.μ., ενώ το εμβαδόν των υπογείων χώρων παραλαβής, αποθήκευσης και στάθμευσης είναι 1380 τ.μ.. Το κατάστημα διαθέτει 18 θέσεις στάθμευσης και μία ΑμEΑ στο υπόγειο και 11 θέσεις στάθμευσης + 1 ΑμEΑ στον εξωτερικό, περιβάλλοντα χώρο.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, το νέο My market στην Πυλαία, ακολουθεί την έναρξη λειτουργίας ενός ακόμη καταστήματος της αλυσίδας στην αρχή του χρόνου στην οδό Παπαναστασίου, αποδεικνύοντας έμπρακτα τη στρατηγική επιλογή της εταιρείας να επενδύσει και να συνεχίσει να επενδύει στη Βόρεια Ελλάδα, ενισχύοντας την παρουσία της στην πόλη της Θεσσαλονίκης.