Το si-Cluster, ο ελληνικός Συνεργατικός Σχηματισμός Διαστημικών Τεχνολογιών και Εφαρμογών, διοργανώνει -σε συνεργασία με τον αρμόδιο εθνικό φορέα για την προσέλκυση επενδύσεων και την προώθηση εξαγωγών Enterprise Greece- επιχειρηματική αποστολή στην Τουλούζη της Γαλλίας από 26 έως 28 Ιουνίου στο πλαίσιο της διαστημικής έκθεσης «Toulouse Space Show 2018» και προσκαλεί όσες εγχώριες εταιρείες ή φορείς ενδιαφέρονται, να λάβουν μέρος.

Η αποστολή πραγματοποιείται με το συντονισμό του Corallia και σε συνεργασία με την Ένωση Ελληνικών Βιομηχανιών Διαστημικής Τεχνολογίας και Εφαρμογών (ΕΒΙΔΙΤΕ), του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Πληροφορικής και Επικοινωνιών Ελλάδας (ΣΕΠΕ), του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Πληροφορικής Βορείου Ελλάδας (ΣΕΠΒΕ) και του Συνδέσμου Εταιρειών Κινητών Εφαρμογών Ελλάδος (ΣΕΚΕΕ).

Η Ελλάδα θα έχει εθνικό περίπτερο στο κεντρικότερο σημείο της έκθεσης με στόχο τη συντονισμένη ανάδειξη των καινοτόμων διαστημικών προϊόντων και υπηρεσιών που αναπτύσσονται στη χώρα μας. Επίσης οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να λάβουν μέρος σε επιχειρηματικές συναντήσεις (B2B) με άλλους φορείς που θα παρευρεθούν στην έκθεση.

Το «Toulouse Space Show» είναι η πιο γνωστή στον κλάδο εμπορική έκθεση στην Ευρώπη, ένα παγκόσμιο φόρουμ αφιερωμένο στις καινοτόμες λύσεις του διαστήματος, που αναδεικνύει τις μελλοντικές τάσεις στη διαστημική τεχνολογία. Φέτος αναμένεται να παρευρεθούν περισσότεροι από 3.000 επισκέπτες και 350 εκθέτες από 46 χώρες. Tο si-Cluster προσκαλεί τις ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις, ερευνητικά ινστιτούτα και πανεπιστημιακά εργαστήρια να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους για συμμετοχή στην αποστολή, μέχρι την Τρίτη 15 Μαΐου, στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..