Προβλήματα διαπιστώθηκαν στη λειτουργία ελληνικών κυβερνητικών ιστοσελίδων. Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, φαίνεται ότι οι ιστοσελίδες δέχτηκαν επίθεση από Τούρκους  χάκερς.

ΜΜΕ από την Τουρκία μεταδίδουν την είδηση, σημειώνοντας πως η «επίθεση» προέρχεται από την Τουρκία. Η ομάδα χάκερ "Anka Neferler" με ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ανέλαβε την ευθύνη, υποστηρίζοντας ότι η επίθεση γίνεται ως απάντηση στη στάση της Ελλάδος. «Η Ελλάδα απειλεί την Τουρκία στο Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο. Και τώρα απειλεί τη διάσκεψη της Λιβύης», αναφέρουν. 

Σε κάποιες περιπτώσεις, πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες, οι ίδιες οι υπηρεσίες απενεργοποίησαν τους ιστοτόπους, ώστε να μην υπάρξει χακάρισμα.

Μεταξύ των ιστοσελίδων που έγιναν στόχος της επίθεσης ήταν της Βουλής, του υπουργείο Εξωτερικών, του Χρηματιστηρίου, της ΕΥΠ και του υπουργείου Οικονομικών.

Την κυβερνοεπίθεση φαίνεται να επιβεβαιώνει και η Αθήνα, με τα sites που «χτυπήθηκαν» να λειτουργούν τώρα κανονικά, ενώ αναφέρεται πως δεν σημειώθηκε υποκλοπή ή κάποια ανάρτηση μηνύματος.