Η Samsung Electronics Hellas στηρίζει ως Χρυσός Χορηγός το digital economy forum, που διοργανώνεται από το Σύνδεσμο Επιχειρήσεων Πληροφορικής & Επικοινωνιών Ελλάδας (ΣΕΠΕ).

Με θέμα «Χτίζοντας την Ψηφιακή Ελλάδα», στο φετινό συνέδριο, που θα διεξαχθεί σε ψηφιακή μορφή στις 14 - 16 Δεκεμβρίου 2020, θα συζητηθεί ο καταλυτικός ρόλος της ψηφιακής τεχνολογίας για τη μετάβαση σε ένα νέο, σύγχρονο παραγωγικό μοντέλο, που θα στηρίζεται και θα ενθαρρύνει την εξωστρέφεια και την καινοτομία.

Οι επισκέπτες του digital economy forum θα έχουν τη δυνατότητα να περιηγηθούν εικονικά σε ένα ειδικά διαμορφωμένο εκθεσιακό χώρο. Εκεί, θα μπορούν να γνωρίσουν κάποιες από τις πιο πρόσφατες τεχνολογίες της Samsung και να ενημερωθούν για τον τρόπο με τον οποίο μπορούν να μεταβούν ευκολότερα σε ένα ψηφιακά διασυνδεδεμένο τρόπο ζωής και εργασίας.

«Φέτος, η Samsung Electronics Hellas γιορτάζει τα 10 χρόνια παρουσίας της στην Ελλάδα. Επί μια δεκαετία, έχουμε δεσμευτεί για την υλοποίηση του οράματος της Samsung στη χώρα και για τη βελτίωση της ζωής των ανθρώπων, μέσα από καινοτόμες τεχνολογίες και πρωτοποριακές λύσεις. Σε αυτό το πλαίσιο, υποστηρίζουμε έμπρακτα την προσπάθεια ενίσχυσης του ψηφιακού μετασχηματισμού σε ιδιωτικές επιχειρήσεις και δημόσιους φορείς, με στόχο τη μετάβαση σε μια σύγχρονη ψηφιακή εποχή», δήλωσε ο Byung Moo Θεόφιλος Shin, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Samsung Electronics Hellas.

Το digital economy forum 2020 virtual edition θα διαρκέσει τρεις μέρες, από τις 14 ως τις 16 Δεκεμβρίου 2020. Τελεί υπό την Αιγίδα της Α.Ε. της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου, με κεντρικό ομιλητή τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας, Κυριάκο Μητσοτάκη. Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν το https://deforum.sepe.gr/