Το “Rise With SAP, Athens 2021” που μεταδόθηκε ζωντανά, την Δευτέρα 16 Νοεμβρίου, παρουσίασε όλα τα οφέλη της πρότασης «Rise with SAP», μέσα από μία σειρά εισηγήσεων από εκλεκτούς καλεσμένους που «φώτισαν» όλες τις διαστάσεις του επιχειρησιακού μετασχηματισμού ενός οργανισμού.

Την εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στον Φάρο του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος παρακολούθησαν εκπρόσωποι του ευρύτερου τοπικού οικοσυστήματος της SAP, έμπειρα στελέχη της αγοράς, δημοσιογράφοι και φυσικά το ευρύτερο κοινό.

To Rise with SAP απευθύνεται κυρίως σε επιχειρήσεις ή οργανισμούς διαφόρων μεγεθών, προσφέροντάς τους μια λύση απλή στην εφαρμογή, εύκολη στην εκμάθηση και χρήση, αλλά και προσιτή από πλευράς κόστους, καθώς τους επιτρέπει να ακολουθήσουν τον δικό τους ρυθμό υλοποίησης, στο πλαίσιο ενός συνδρομητικού (as-a-Service) και all-in-one (με την έννοια ότι στο ίδιο συμβόλαιο περιλαμβάνονται το προϊόν, η υποδομή και οι συναφείς υπηρεσίες) μοντέλου χρήσης.

Ο Ανδρέας Ξηρόκωστας, Managing Director της SAP για Ελλάδα, Κύπρο & Μάλτα, δήλωσε: «Η νέα πλατφόρμα είναι σε θέση να αλλάξει την καθημερινότητά μας, ειδικά αυτή την εποχή που η χώρα αλλάζει όχι σελίδα, αλλά βιβλίο». Ο Mark Nolla Harvey, VP Strategic Engagements EMEA South της SAP σημείωσε ότι «το 2019 το 85% των επιχειρήσεων δεν θεωρούσε προτεραιότητα τον Ψηφιακό Μετασχηματισμό ενώ σήμερα, μετά την πανδημία, πάνω από το 70% δηλώνει ότι είτε ξεκίνησε, είτε θα ξεκινήσει φέτος, περιέγραψε τα χαρακτηριστικά και τα οφέλη της «έξυπνης επιχείρησης (Intelligent Enterprise)». Επιπλέον, η ομάδα Business Development της SAP παρουσίασε όλες τις πτυχές, τις δυνατότητες και τον τρόπο λειτουργίας της νέας πλατφόρμας, που διαθέτει ειδικά σχεδιασμένα υλικά και υπηρεσίες, μαζί με παραδείγματα για τον τρόπο που μπορεί να «απογειώσει» γρήγορα και ασφαλώς έναν οργανισμό, στο πλαίσιο της «συνδεδεμένης οικονομίας». Επίσης, στο panel συνεργατών οι Νίκος Αγγούρης, ΕΥ Ελλάδος και Γιώργος Ναούμ, PwC Greece εστίασαν στη μεγάλη αλλαγή μοντέλου και κουλτούρας, ενώ στο panel πελατών οι Αριστοτέλης Σπιλιώτης, Γενικός Γραμματέας και Χρήστος Γεωργίου, IT Director της Τράπεζας Εμπορίου & Ανάπτυξης Ευξείνου Πόντου), που περιέγραψαν τα εμπειρίες τους από την επιτυχημένη υλοποίηση του Rise with SAP.

Για να παρακολουθήσετε σε μαγνητοσκόπηση την εκδήλωση πατήστε εδώ.