Η Samsung Electronics Hellas γιορτάζει τα φετινά Χριστούγεννα με την καμπάνια «Το Δώρο είσαι εσύ», προσκαλώντας όλους όσοι αναζητούν δώρα για τα αγαπημένα τους πρόσωπα ή για τους ίδιους, να ανακαλύψουν το μαγικό κόσμο των Galaxy προϊόντων και να ζήσουν μία ολοκληρωμένη εμπειρία Samsung.

Τα νέα προϊόντα Samsung Galaxy ανοίγουν ένα νέο κεφάλαιο στην καινοτομία και τη συνδεσιμότητα. Τα αναδιπλούμενα Samsung smartphones τρίτης γενιάς, το Samsung Galaxy Z Fold3 5G και το Samsung Galaxy Z Flip3, ενσωματώνουν τον premium χαρακτήρα, τη δεξιοτεχνία και την ανθεκτικότητα για αναβαθμισμένη εμπειρία κινητής. Ο εμβληματικός σχεδιασμός τους προσφέρει μοναδικούς νέους τρόπους εργασίας, προβολής και ψυχαγωγίας, ενώ ωθούν τα όρια της παραγωγικότητας και της δημιουργικότητας. Tο Samsung Galaxy Z Flip3 ξεχωρίζει για το στυλ και το σχεδιασμό του: χωράει ακόμη και στην τσέπη, διαθέτει ενισχυμένες λειτουργίες κάμερας και μια μεγαλύτερη οθόνη στο εξωτερικό μέρος για γρήγορη χρήση εν κινήσει. Το Samsung Galaxy Z Fold3 με ενιαία οθόνη 7,6 ιντσών Infinity Flex, ενισχυμένη λειτουργία για ταυτόχρονο multitasking και δυνατότητα για hands-free λήψη φωτογραφιών με επαγγελματικά αποτελέσματα, αποτελεί ένα πανίσχυρο πολύ-εργαλείο.

Το  Samsung Galaxy S21 Ultra επίσης ξεχωρίζει με την απολαυστική οθόνη και την κάμερα υψηλής ανάλυσης για επικό αποτέλεσμα. Η Galaxy εμπειρία ολοκληρώνεται με τη σειρά Galaxy Watch4 που παρέχει τις καλύτερες λειτουργίες για τη διαχείριση της φυσικής κατάστασης του χρήστη, τα Galaxy Buds2, σχεδιασμένα για άνετη εφαρμογή και κορυφαία ποιότητα ήχου και το Galaxy Tab S7 FE που φέρει την ομορφιά της απλότητας και της κομψότητας.

Μέχρι τις 8 Ιανουαρίου 2022, η Samsung περιμένει όλους τους επισκέπτες του The Mall Athens στο Χριστουγεννιάτικο booth στο Επίπεδο 1, να φωτογραφηθούν με τους αγαπημένους τους σε μία απολαυστική, γιορταστική, hands-free εμπειρία και να γνωρίσουν από κοντά τα νέα Samsung Galaxy προϊόντα.

Ακόμη, ένα μοναδικό Χριστουγεννιάτικο δώρο περιμένει στο Samsung Booth όσους πραγματοποιήσουν αγορές προϊόντων της σειράς Samsung Galaxy S21 ή/και  των Samsung Galaxy Z Fold3| Flip3 5G από τα καταστήματα του The Mall Athens, καθώς δείχνοντας την απόδειξη αγορών, η Samsung τους χαρίζει τα Galaxy Buds+ για μια premium εμπειρία ακρόασης.

Μάθετε περισσότερα: https://www.samsung.com/gr/offer/samsung-galaxy-christmas-promo/