Η Samsung Electronics Ltd ανακοινώνει την πολυαναμενόμενη νέα σειρά τηλεοράσεων Samsung Neo QLED με ανάλυση 8K και 4K, που θα είναι διαθέσιμη για προπαραγγελία κατά το διάστημα 21/03 - 16/04.

Τα νέα μοντέλα τηλεοράσεων της εταιρείας βασίζονται στη βραβευμένη συλλογή Samsung τηλεοράσεων της προηγούμενης χρονιάς και ενσωματώνουν σημαντικές αναβαθμίσεις, υπερσύγχρονα χαρακτηριστικά και σημαντικές βελτιώσεις σε ποιότητα και απόδοση.

Οι ολοκαίνουργιες, υπερσύγχρονες τηλεοράσεις της Samsung, με κορυφαίο μοντέλο τη ναυαρχίδα QN900B, διαθέτουν έξι σειρές, με τα μεγέθη να κυμαίνονται από 43" έως 85", προσφέροντας ποικιλία επιλογών για όλους.

Neo QLED 8K
QN900B 85,75,65’’
QN800B 85,75,65΄΄
QN700B 75,65,55’’
Neo QLED 4K
QN95B 85,75,65,55’’
QN90B 85,75,65,55,50,43΄΄
QN85B 85,75,65,55’’
Εικόνα απαράμιλλης ποιότητας
Οι νέες τηλεοράσεις Samsung Neo QLED έρχονται με πολλές συναρπαστικές εξελίξεις σε ό,τι αφορά τα χαρακτηριστικά τους. Οι σκοτεινές και οι φωτεινές σκηνές αποκαλύπτουν ακόμη περισσότερες λεπτομέρειες κατά την προβολή, με την ενισχυμένη λειτουργία Quantom Mini Led και τη νέα τεχνολογία 14-bit HDR Mapping. Ακόμη, οι θεατές απολαμβάνουν επικές στιγμές προβολών με εκπληκτική λεπτομέρεια, χάρη στη λειτουργία Shape Adaptive Light που ενισχύει την τεχνολογία Quantum Matrix, για απόλυτη ακρίβεια ελέγχου των Mini Leds. 

Εκπληκτικός ήχος Surround
Οι νέες τηλεοράσεις Neo QLED της Samsung είναι εξοπλισμένες με ηχεία πολλαπλών κατευθύνσεων για να προσφέρουν τον καλύτερο ήχο surround στην κατηγορία τους, χωρίς συμβιβασμούς. Ακόμη, για πρώτη φορά, υποστηρίζουν την τεχνολογία Dolby Atmos, προσφέροντας μια πραγματικά καθηλωτική εμπειρία θέασης, κινηματογραφικού επιπέδου. Εκτός από το σημαντικό αυτό άλμα στην ποιότητα του ήχου, μεταξύ των χαρακτηριστικών που ξεχωρίζουν είναι και η λειτουργία Object Tracking Sound, που διευρύνει την κατεύθυνση του ήχου σε όλο το δωμάτιο ακολουθώντας κάθε κίνηση που συμβαίνει στην οθόνη.

Περισσότερο από μια τηλεόραση
Εκτός από τη βελτιωμένη οπτικοακουστική εμπειρία, τα έξυπνα χαρακτηριστικά των τηλεοράσεων Samsung εξελίσσονται διαρκώς ώστε να προσφέρουν στους χρήστες μεγαλύτερη λειτουργικότητα και να προσαρμόζονται στις ανάγκες τους όπως ποτέ άλλοτε. Το αναβαθμισμένο interface των νέων Samsung τηλεοράσεων παρέχει ακόμη μεγαλύτερη ευκολία στη χρήση και στην ανακάλυψη περιεχομένου, για μια συναρπαστική εμπειρία εξατομίκευσης και προτάσεων ψυχαγωγίας. Για την απόλυτη εμπειρία έξυπνου σπιτιού, οι κάτοχοι Smart TV της Samsung θα μπορούν, επίσης, να συνδέονται με μια σειρά από έξυπνες συσκευές, χάρη στο ενσωματωμένο Smart Hub.

Τέλος, το Samsung Gaming Hub1 έρχεται να ικανοποιήσει όσους αγαπούν το gaming, με ένα αποκλειστικό interface παιχνιδιών για ακόμη πιο εύκολη πρόσβαση, έλεγχο και ενσωματωμένη δυνατότητα Cloud Gaming. Οι χρήστες θα βιώσουν μια ανεπανάληπτη εμπειρία gaming επόμενης γενιάς, χάρη στην εξαιρετικά γρήγορη απόκριση και τη χαμηλή καθυστέρηση εισόδου, την ανάλυση 4K με ρυθμό ανανέωσης στα 144Hz2 και τις θύρες HDMI 2.1. Όλες αυτές οι συναρπαστικές καινοτομίες περιλαμβάνονται στη νέα σειρά τηλεοράσεων της Samsung, προσφέροντας την απόλυτη εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας για όλους.