Τρίτη, 20 Αυγούστου 2019

Τις πιο πρόσφατες επιταγές της Ευρωπαϊκής Ένωσης αναφορικά με τις υπηρεσίες πληρωμών ακολουθά η Attica Bank, δημιουργώντας πλατφόρμα μέσω της οποίας θα δημιουργηθούν καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες.

Την ανάγκη για στρατηγικό μετασχηματισμό στους τομείς της κανονιστικής συμμόρφωσης, της φορολογίας, της τεχνολογίας, της διαχείρισης κινδύνων, της προστασίας των προσωπικών δεδομένων και της διαχείρισης ταλέντου ανέδειξαν τα αποτελέσματα της έκθεσης της Deloitte 2019 Banking and Capital Markets Outlook: Reimagining transformation.

Συνεχίζεται η βελτίωση του οικονομικού κλίματος για τις ΜμΕ - με εντυπωσιακές επιδόσεις σε σχέση με την Ευρώπη, σύμφωνα με τη νέα έκδοση της Έρευνας Συγκυρίας που συνέταξε η Διεύθυνση Οικονομικής Ανάλυσης της Εθνικής Τράπεζας, βάσει έρευνας πεδίου σε δείγμα 1.160 επιχειρήσεων, αναφέροντας μάλιστα χαρακτηριστικά ότι «εκπλήσσει ευχάριστα η συνεχής βελτίωση του επιχειρηματικού κλίματος στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις».

Τις διαδικασίες προκειμένου να δημιουργηθεί ένα κοινό σύστημα το οποίο θα εγγυάται τις καταθέσεις στις ευρωπαϊκές τράπεζες προχωράει η Ευρωπαϊκή Αρχή Τραπεζών (ΕΒΑ). Η ΕΒΑ εξέδωσε γνωμοδότηση για την εφαρμογή της οδηγίας για τα Συστήματα Εγγύησης Καταθέσεων στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Την ολοκλήρωση των διαδικασιών δημοσιότητας του Σχεδίου Διάσπασης της Eurobank Ergasias Ανώνυμης Εταιρείας, ανακοίνωσε η τράπεζα, που, επιπροσθέτως, ενημέρωσε για το που είναι διαθέσιμο το σχέδιο.

Tags:

Τα αποτελέσματα της περιοδικής εξέτασης των αξιολογήσεών της για τις τέσσερις ελληνικές συστημικές τράπεζες καθώς και την Attica Βank γνωστοποίησε ο οίκος αξιολόγησης Moody’s.

Ο Όμιλος της Τράπεζας Πειραιώς ανακοινώνει την ολοκλήρωση της ηλεκτρονικής δημοπρασίας του Ιουλίου 2019, μέσω του properties4sale.gr.

Σε νέα διεύθυνση λειτουργεί από τη Δευτέρα 5 Αυγούστου το κατάστημα της Παγκρήτιας Συνεταιριστικής Τράπεζας στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στην οδό Μητροπόλεως 17, μεταστεγαζόμενο από την οδό Πολυτεχνείου 27-29.

Οικονομικό όφελος σε μεγάλο αριθμό δανειοληπτών θα έχει η απόφαση που ανακοίνωσε η Εθνική Τράπεζα την εβδομάδα που μας πέρασε ότι προχωρά άμεσα στην ανταμοιβή των πελατών της που ανταποκρίνονται με συνέπεια στην εξυπηρέτηση των στεγαστικών τους δανείων, μια κίνηση που εκτιμάται ότι θα ακολουθήσουν και άλλες τράπεζες.

Για τέταρτο συνεχόμενο μήνα η Πειραιώς ΑΕΠΕΥ βρέθηκε στην κορυφαία θέση των χρηματιστηριακών, που δραστηριοποιούνται στην ελληνική αγορά τον Ιούλιο του 2019. 

Ροή

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ