Υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας (MoU) της Eurobank με την ΕΛΛΗΝΙΚΟ Α.Ε. για την  εξέταση ανάπτυξης πύργου γραφείων και μεταφοράς των κεντρικών γραφείων της Τράπεζας στο Ελληνικό.

Η Τράπεζα Eurobank Α.Ε. συνήψε την 22α Δεκεμβρίου 2021 Μνημόνιο Συνεργασίας (MoU) με την εταιρεία «ΕΛΛΗΝΙΚΟ – Εταιρεία Ανάπτυξης Αξιοποίησης και Διαχείρισης Ακινήτων Μητροπολιτικού Πόλου Ελληνικού – Αγίου Κοσμά Μονοπρόσωπη Ανώνυμη Εταιρεία» (εφεξής η «ΕΛΛΗΝΙΚΟ»),  δυνάμει του οποίου τα μέρη θα εξετάσουν την απόκτηση από την Τράπεζα ακινήτου εντός του Επιχειρηματικού Κέντρου της Λεωφόρου Βουλιαγμένης (Μητροπολιτικός Πόλος Ελληνικού – Αγίου Κοσμά)  εντός του οποίου θα αναπτυχθεί υπό την επίβλεψη και διαχείριση κατασκευής της ΕΛΛΗΝΙΚΟ υψηλό κτήριο (πύργος - tower) αμιγούς χρήσης γραφείων συνολικού εμβαδού 40.000 τ.μ.

Η κίνηση αυτή στοχεύει στη συγκέντρωση των κεντρικών γραφείων και των περισσότερων υπηρεσιών της Τράπεζας σε ένα κτήριο που θα ικανοποιεί όλες τις σύγχρονες περιβαλλοντικές προδιαγραφές και έχει σκοπό την επίτευξη οικονομιών κλίμακος και σημαντική μείωση του σχετικού λειτουργικού κόστους.