Πέμπτη, 22 Οκτωβρίου 2020

Απώλειες άνω των 2,6 δισ. ευρώ καταγράφηκαν, λόγω πανδημίας και lockdown, στον τζίρο των επιχειρήσεων στην παροχή καταλύματος και εστίασης το β' τρίμηνο εφέτος σε σχέση με το αντίστοιχο τρίμηνο πέρυσι, με τη μεγαλύτερη πτώση να σημειώνεται στην παροχή καταλυμάτων (1,75 δισ. ευρώ).

Με 500 λεωφορεία θα ενισχυθεί το δίκτυο του ΟΑΣΑ μέχρι το τέλος του χρόνου δήλωσε σήμερα στον ΣΚΑΙ ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Κώστας Αχ. Καραμανλής ενώ από την Δευτερά θα ενταχθούν στο δίκτυο 80 από τα 200 λεωφορεία των ΚΤΕΛ που θα εκτελούν περιφερειακές γραμμές της Αττικής.

Ξεκινάει αύριο, Παρασκευή, 16 Οκτωβρίου 2020 και ώρα 09:00 η υποβολή ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής στον Β΄ κύκλο του δωρεάν εξ αποστάσεως Προγράμματος Επαγγελματικής Κατάρτισης «Ενίσχυση Ψηφιακών Δεξιοτήτων – Ψηφιακό Μάρκετινγκ» (Digital Marketing) για 1.500 επιπλέον νέους ανέργους.

Η Nova, κορυφαίος πάροχος οικιακής ψυχαγωγίας και επικοινωνίας στη χώρα μας, στηρίζει ως Media Sponsor το 2ο Διεθνές Συνέδριο Ποδοσφαίρου Γυναικών με την ονομασία Athens Women’s Football Summit το οποίο πραγματοποιείται On Line μέσω της ψηφιακής τεχνολογίας σε παγκόσμια κλίμακα από τις 12-16 Οκτωβρίου.

Με φόντο τη μεγάλη στιγμή της παγκόσμιας ιστορίας, η Nova έχει ετοιμάσει ένα μοναδικό αφιέρωμα, από τις 24 έως τις 31 Οκτωβρίου, στο Novacinema3HD, με θέμα τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, καθημερινά στις 21:00.  Συναρπαστικές πολεμικές ταινίες, με μοναδικές ερμηνείες, έρχονται τον Οκτώβριο στη Nova.

(update) Αναστέλλεται η αυριανή στάση εργασίας, από τις 2 το μεσημέρι έως τις 5 το απόγευμα, στις γραμμές 2 και 3 του μετρό, καθώς και στο Τραμ με αποφάσεις που έλαβαν πριν λίγο τα αντίστοιχα σωματεία των εργαζομένων τους.

Η Emirates κάνοντας ένα ακόμη βήμα  προς την προστασία του περιβάλλοντος, αποφάσισε το ένα τρίτο του στόλου λεωφορείων μεταφοράς για το πλήρωμα καμπίνας στο Ντουμπάι, να λειτουργεί πλέον με βιοκαύσιμα, συμβάλλοντας έτσι στη μείωση των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα.

Ροή

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ