Τώρα που «ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ. ΜΕΝΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ.» με Νοva και το καλύτερο τηλεοπτικό περιεχόμενο με τις μεγαλύτερες κινηματογραφικές επιτυχίες. Την Κυριακή 5 Απριλίου, στις 22:00, κάνει πρεμιέρα η συναρπαστική ταινία δράσης «Ράμπτο: Το τελευταίο αίμα», με τον μοναδικό Σιλβέστερ Σταλόνε, σε Ά τηλεοπτική προβολή και αποκλειστικά από το Novacinema1HD! 

Ο Τζον Ράμπο έχει αποτραβηχτεί πλέον στο ράντσο του, όπου ζει ήσυχα με τη θετή του οικογένεια. Όταν όμως η έφηβη κόρη του αποφασίσει να ταξιδέψει στο Μεξικό για να συναντήσει τον βιολογικό της πατέρα, οι απρόοπτες εξελίξεις αναγκάζουν τον σκληροτράχηλο βετεράνο να επιστρέψει στο παρελθόν με τον πιο βίαιο τρόπο.

Το «Ράμπο: Το τελευταίο αίμα» είναι η πέμπτη κατά σειρά και τελευταία ταινία με τον εικονικό Αμερικανό ήρωα. Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Εϊντριαν Γκρούνμπεργκ, ενώ τον πρωταγωνιστή πλαισιώνουν οι ηθοποιοί Παθ Βέγκα, Σέρτζιο Πέρις – Μεντσέτα και Αντριάνα Μπαζάρα.

Η ταινία θα είναι διαθέσιμη και στις υπηρεσίες Nova On Demand και Nova Go, έτσι ώστε οι συνδρομητές της Nova να έχουν την ευκαιρία να την απολαύσουν όποτε θέλουν και όπου και αν βρίσκονται!