Η Nova, κορυφαίος πάροχος ψυχαγωγίας και επικοινωνίας στην Ελλάδα και τα TGI FridaysΤΜ, από τα πιο hot spot restaurants που έχουν γίνει αγαπημένη συνήθεια, εκπαιδεύοντας τους Έλληνες στη φιλοσοφία του trendy, happy & casual, κλείνουν φέτος 10 χρόνια σταθερής και αγαστής συνεργασίας.

Στο πλαίσιο αυτής της συνεργασίας, τα TGI FridaysΤΜ επιλέγουν σταθερά το κορυφαίο αθλητικό θέαμα των καναλιών Novasports για την ψυχαγωγία των θαμώνων τους, και συγκεκριμένα την υπηρεσία Nova Professional Public, το μοναδικό τρόπο νόμιμης δημόσιας προβολής του αθλητικού περιεχομένου της Nova. Επιπλέον, μέσω του ιδιόκτητου δικτύου της Nova, τα TGI FridaysΤΜ απολαμβάνουν αναβαθμισμένες ποιοτικά επαγγελματικές υπηρεσίες σταθερής τηλεφωνίας πολλαπλών καναλιών φωνής και υψηλές ταχύτητες πρόσβασης στο internet για αυτά και τους πελάτες τους.

Έτσι, εδώ και 23 χρόνια που τα TGI FridaysΤΜ έχουν εδραιωθεί στην Ελλάδα, οι θαμώνες έχουν την ευκαιρία να απολαμβάνουν λαχταριστά πιάτα, πρωτότυπες γεύσεις, αποκλειστικές συνταγές και μοναδικά cocktails, τέλεια συνδυασμένα με την παρακολούθηση των δημοφιλέστερων αθλητικών γεγονότων μέσα από τα κανάλια της Nova. Και όλα αυτά, σε μια κεφάτη και αληθινά φιλόξενη ατμόσφαιρα!

Για περισσότερες λεπτομέρειες για τις Business Υπηρεσίες επισκεφθείτε το www.nova.gr/business & www.linkedin.com/showcase/nova-businessservices/