από τη Νέα Υόρκη – JFK, βοηθώντας έτσι την αναζωογόνηση της τουριστικής βιομηχανίας της χώρας» είπε η Amy Martin, Managing Director – International Network Planning. «Η Ελλάδα είναι ένας αγαπημένος προορισμός για τους Αμερικανούς ταξιδιώτες και καθώς θα ανοίγουν τα φτερά τους, οι επιβάτες μας μπορούν να περιμένουν διακοπές που θα μείνουν στη μνήμη τους, είτε εξερευνώντας την ιστορία του τόπου είτε χαλαρώνοντας στις πεντακάθαρες παραλίες».

Οι επιβάτες μπορούν να πετάξουν στην Αθήνα από 150 αμερικανικές πόλεις, μέσω των αεροδρομίων της Delta στην Ατλάντα και το JFK, και εύκολα να επανασυνδεθούν με οικογένεια και φίλους αλλά και να αποκομίσουν νέες εμπειρίες.

Οι επιβάτες που ταξιδεύουν στην Ελλάδα από τις ΗΠΑ θα είναι ευπρόσδεκτοι ως τουρίστες και δεν θα υποχρεώνονται πλέον σε καραντίνα αν διαθέτουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή αρνητικό PCR test που εκδόθηκε 72 ώρες πριν την άφιξη. Οι ταξιδιώτες που επιστρέφουν στις ΗΠΑ υποχρεούνται να έχουν αρνητικό τεστ για COVID-19 και μπορούν να βρουν τον τρόπο να το πραγματοποιήσουν χάρη στο Travel Planning Center της Delta για τα διεθνή ταξίδια.

Η Delta βάζει σε πρώτη προτεραιότητα την υγεία και ασφάλεια των επιβατών και των υπαλλήλων της, και γι’ αυτό τα μέτρα προστασίας της εταιρείας περιλαμβάνουν συχνή απολύμανση των επιφανειών που αγγίζουμε συχνά καθώς και αντικατάσταση των φίλτρων HEPA κορυφαίας τεχνολογίας δύο φορές συχνότερα από όσο απαιτείται. 

Πέρα από ένα ασφαλέστερο ταξίδι, που αποτελεί μέρος του Delta CareStandard, όλοι οι επιβάτες που πετούν μεταξύ ΗΠΑ και Ελλάδας, θα απολαμβάνουν επιλογές εκατοντάδων ωρών ψυχαγωγίας σε προσωπικές οθόνες στο κάθισμά τους μέσω του «in-flight entertainment». Η βραβευμένη υπηρεσία ψυχαγωγίας της Delta επίσης περιλαμβάνει τη χρήση ανέπαφης τεχνολογίας μέσα από την εφαρμογή Fly Delta καθώς και το σχεδιασμό αυτή τη χρονιά για λειτουργία high-speed Wi-Fi κατά τη διάρκεια των πτήσεων.

Οι επιβάτες έχουν επίσης μεγαλύτερη ευελιξία από ποτέ να προγραμματίσουν και να αλλάξουν ημερομηνίες για τα ταξίδια τους με μια (κορυφαία για τον κλάδο) επέκταση της ισχύος έως και τις 31 Δεκεμβρίου του 2022 όλων των εισιτηρίων που λήγουν μέσα στο 2021, καθώς και όσων αγοραστούν μέσα στο 2021. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη Delta, παρακαλούμε επισκεφτείτε το delta.com.