Η Emirates, Κορυφαίος Συνεργάτης και Επίσημη Αεροπορική Εταιρία της Expo 2020 Dubai, δημιούργησε μια αποκλειστική προσφορά για τους πελάτες της προσφέροντάς τους την ευκαιρία να βιώσουν τη μοναδική εμπειρία της World Expo, της μεγαλύτερης εκδήλωσης του είδους της στην περιοχή.

Οι πελάτες της Emirates που επισκέπτονται το Ντουμπάι ή ταξιδεύουν μέσω του Ντουμπάι κατά τη διάρκεια της πολυαναμενόμενης έκθεσης από την 1η Οκτωβρίου 2021 έως τις 31 Μαρτίου 2022, θα έχουν τη δυνατότητα να λάβουν ένα δωρεάν ημερήσιο πάσο για την Expo 2020 για κάθε αεροπορικό εισιτήριο που έχουν κλείσει με την Emirates. Υπενθυμίζεται ότι η αεροπορική εταιρεία προσφέρει καθημερινή απευθείας σύνδεση μεταξύ του Ντουμπάι και της Αθήνας.

Η ειδική προσφορά ισχύει για όλα τα εισιτήρια μετ' επιστροφής που περιλαμβάνουν πτήση προς ή μέσω Ντουμπάι, για ημερομηνίες ταξιδιού μεταξύ 1ης Οκτωβρίου 2021 και 31 Μαρτίου 2022.* Η προσφορά ισχύει για εισιτήρια της Emirates που αγοράζονται για την Πρώτη, τη Διακεκριμένη και την Οικονομική Θέση, για εισιτήρια πτήσεων της flydubai που έχουν εκδοθεί μέσω της Emirates, καθώς και για πελάτες που ταξιδεύουν οπουδήποτε στο παγκόσμιο δίκτυο της εταιρείας με χρόνο αναμονής τουλάχιστον έξι ώρες στο Ντουμπάι. Οι κάτοχοι εισιτηρίων απλή μετάβασης, των οποίων το ταξίδι ξεκινά εκτός των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, έχουν το δικαίωμα να λάβουν το δωρεάν Expo Day Pass εάν ταξιδεύουν στο Ντουμπάι ή εάν κάνουν στάση στο Ντουμπάι και τηρείται ο ελάχιστος χρόνος αναμονής.

Για να γίνει ακόμα πιο ελκυστική η ειδική προσφορά, ισχύει για όλους τους τύπους ναύλων, συμπεριλαμβανομένων των Special, Saver, Flex και Flex Plus. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτήν την προσφορά, επισκεφθείτε τη διεύθυνση emirates.com/gr

Είτε εξερευνήσετε το Ντουμπάι μόνοι ή ως οικογένεια είτε επανασυνδεθείτε με την οικογένεια και τους φίλους σας, δεν υπήρξε ποτέ καλύτερη στιγμή για να το επισκεφθείτε. Εκτός από το να βρεθούν στο επίκεντρο της μεγαλύτερης θεματικής εκδήλωσης που υπόσχεται να φέρει όλο τον κόσμο σε έναν προορισμό, οι επισκέπτες του Ντουμπάι κατά την εξάμηνη περίοδο μπορούν να απολαύσουν μια σειρά από δραστηριότητες και ειδικές προσφορές για τον εορτασμό της 50ης επετείου ίδρυσης της χώρας.

Τα καλά νέα δεν τελειώνουν εδώ. Οι ταξιδιώτες με επερχόμενα ταξιδιωτικά σχέδια που βρίσκονται ήδη στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, συμπεριλαμβανομένων των κατοίκων των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, έχουν επίσης δικαίωμα να λάβουν ένα δωρεάν Expo Day Pass, εφόσον το δρομολόγιό τους περιλαμβάνει ταξίδι επιστροφής στο Ντουμπάι κατά την περίοδο των έξι μηνών που θα πραγματοποιείται η Expo.

Ως Κορυφαίος Συνεργάτης και Επίσημη Αεροπορική Εταιρία της Expo 2020 Dubai, η Emirates σύντομα θα λανσάρει διάφορα πακέτα σχετικά με την έκθεση για να επιτρέψει στους πελάτες της παγκοσμίως να απολαύσουν τη μοναδική εκδήλωση 182 ημερών και να βιώσουν αυτό που έχει να προσφέρει η πόλη υποδοχής της, το Ντουμπάι.

Expo Dubai 2020

Το Expo 2020 Dubai θα είναι η πρώτη Παγκόσμια Έκθεση που φιλοξενήθηκε ποτέ στις περιοχές της Μέσης Ανατολής, της Αφρικής και της Νότιας Ασίας. Μέσα από το θέμα του Connecting Minds, Creating the Future, το Expo 2020 Dubai στοχεύει να εμπνεύσει τους ανθρώπους αναδεικνύοντας τα καλύτερα παραδείγματα συνεργασίας και καινοτομίας από όλο τον κόσμο, ιδιαίτερα στο τομείς της βιωσιμότητας, της κινητικότητας και των ευκαιριών.

Το πλούσιο πρόγραμμα των έξι μηνών θα είναι γεμάτο εμπειρίες που ταιριάζουν σε όλες τις ηλικίες και τα ενδιαφέροντα, συμπεριλαμβανομένης μιας πλούσιας σειράς θεματικών εβδομάδων, ψυχαγωγίας και εκπαίδευσης, ενώ οι λάτρεις της τέχνης και της κουλτούρας, οι φανατικοί της τεχνολογίας και της καινοτομίας μπορούν να απολαύσουν εκθέσεις, εργαστήρια, παραστάσεις, ζωντανές εμφανίσεις και άλλα πολλά. Οι φίλοι της αρχιτεκτονικής θα περιστοιχίζονται από εμπνευσμένα σχέδια καθ' όλη τη διάρκεια της Expo 2020. Οι επισκέπτες μπορούν να περάσουν από το εθνικό τους περίπτερο για να πάρουν μια γεύση από το σπίτι τους και από τα 190 περίπτερα των άλλων χωρών για να γνωρίσουν άλλους πολιτισμούς και ξεχωριστές προσφορές ή από διάφορα θεματικά και ειδικά περίπτερα για να πάρουν μια γεύση από το μέλλον και τις καινοτομίες που κάνουν τη διαφορά στον κόσμο του αύριο.

Το περίπτερο της Emirates

Οι λάτρεις των ταξιδιών και των αερομεταφορών μπορούν να επισκεφθούν το περίπτερο της Emirates για να βιώσουν το μέλλον της εμπορικής αεροπορίας στην εκατονταετηρίδα των ΗΑΕ 2071. Στο κέντρο αυτού του περιπτέρου που πρέπει να ανακαλύψετε, οι επισκέπτες μπορούν να αναμένουν να εμπλακούν σε συναρπαστικές εμπειρίες που θα τους προσφέρουν μια ματιά στο μέλλον του σχεδιασμού της καμπίνας των αεροσκαφών και του πώς επαναπροσδιορίζεται η πτητική εμπειρία, ενώ θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν επερχόμενα ελαφριά υλικά και τεχνολογίες που θα βελτιώσουν την απόδοση των πτήσεων και την οικονομία καυσίμου για ένα βιώσιμο μέλλον. Οι επισκέπτες δεν πρέπει επίσης να χάσουν την ευκαιρία να σχεδιάσουν ένα αεροσκάφος και να συνεργαστούν με διαδραστικά εκθέματα που παρουσιάζουν τις αρχές της πτήσης.

Το περίπτερο της Ελλάδας

Με σύνθημα Greece paves the way, η Ελλάδα πρόκειται να συμμετάσχει στην Expo 2020 Dubai. Τo ελληνικό περίπτερο με το ιδιαίτερο αρχιτεκτονικό σχέδιο είναι εμπνευσμένο από την ελληνική μυθολογία και συγκεκριμένα παραπέμπει στον μίτο της Αριάδνης και του Θησέα που μέσω της ευρηματικότητας κατάφεραν να βρουν την έξοδο του Λαβύρινθου. Μέσα από τη συμμετοχή μας στη διεθνή έκθεση, στόχος είναι η Ελλάδα να επανατοποθετηθεί δυναμικά στο διεθνές επιχειρηματικό και επενδυτικό περιβάλλον, ως μια χώρα που παρέχει ευκαιρίες και χτίζει ένα καλύτερο μέλλον, με γνώμονα τη βιώσιμη ανάπτυξη. Τέλος, σε συνεργασία με τα αρμόδια υπουργεία και φορείς, θα διοργανωθεί πλήθος επιχειρηματικών εκδηλώσεων με στόχο την ανάδειξη των ελληνικών προϊόντων και υπηρεσιών.

Ντουμπάι: Από όταν άνοιξε με ασφάλεια για τον τουρισμό τον Ιούλιο του 2020, το Ντουμπάι αποτελεί έναν από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς διακοπών στον κόσμο, ειδικά κατά τη χειμερινή περίοδο. Η πόλη είναι ανοιχτή για διεθνείς επαγγελματίες και επισκέπτες αναψυχής. Από τις ηλιόλουστες παραλίες και τις δραστηριότητες πολιτιστικής κληρονομιάς έως τις παγκοσμίου φήμης εγκαταστάσεις φιλοξενίας και αναψυχής, το Ντουμπάι προσφέρει μια ποικιλία εμπειριών παγκόσμιας κλάσης. Ήταν μία από τις πρώτες πόλεις του κόσμου που απέκτησε τη σφραγίδα Safe Travels από το World Travel and Tourism Council (WTTC) - το οποίο επιδοκιμάζει τα ολοκληρωμένα και αποτελεσματικά μέτρα του Ντουμπάι για τη διασφάλιση της υγείας και της ασφάλειας των επισκεπτών.

Καθώς τα διεθνή σύνορα ανοίγουν ξανά και οι ταξιδιωτικοί περιορισμοί μετριάζονται, η Emirates συνεχίζει να επεκτείνει το δίκτυό της με ασφάλεια και βιώσιμο τρόπο. Η αεροπορική εταιρεία επανεκκίνησε τις υπηρεσίες επιβατών σε περισσότερους από 120 προορισμούς και έχει ανακτήσει σχεδόν το 90% του δικτύου της προ πανδημίας. Οι πελάτες της Emirates μπορούν να απολαύσουν βολικές και απρόσκοπτες συνδέσεις προς την Αμερική, την Ευρώπη, την Αφρική, τη Μέση Ανατολή και την Ασία - Ειρηνικό μέσω του Ντουμπάι.

Υγεία και ευεξία: Διατηρώντας την υγεία και την ευημερία των επιβατών της ως κορυφαία προτεραιότητα, η Emirates εισήγαγε μια ολοκληρωμένη σειρά μέτρων ασφαλείας σε κάθε βήμα του ταξιδιού των πελατών. Η αεροπορική εταιρεία εισήγαγε επίσης πρόσφατα ανέπαφη τεχνολογία και αύξησε τις δυνατότητες ψηφιακής επαλήθευσης για να προσφέρει στους πελάτες της ακόμα περισσότερες ευκαιρίες να χρησιμοποιήσουν το IATA Travel Pass αυτό το καλοκαίρι.

Διασφάλιση ταξιδιού: Η Emirates συνεχίζει να ηγείται της βιομηχανίας με καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες που καλύπτουν τις ανάγκες των ταξιδιωτών σε μια δυναμική περίοδο. Πρόσφατα, η αεροπορική εταιρεία προχώρησε περαιτέρω τις πρωτοβουλίες της για την εξυπηρέτηση πελατών με ακόμη πιο γενναιόδωρες και ευέλικτες πολιτικές κρατήσεων, επέκταση της ασφαλιστικής κάλυψης πολλαπλών κινδύνων και βοηθώντας πιστούς πελάτες να διατηρήσουν τα μίλια και την βαθμίδα τους.

Οι πελάτες ενθαρρύνονται να ελέγξουν τους τελευταίους κρατικούς ταξιδιωτικούς περιορισμούς στη χώρα καταγωγής τους και να διασφαλίσουν ότι πληρούν τις ταξιδιωτικές απαιτήσεις του τελικού προορισμού τους.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις απαιτήσεις εισόδου για διεθνείς επισκέπτες στο Ντουμπάι, επισκεφθείτε το https://www.emirates.com/gr/greek/help/covid-19/dubai-travel-requirements/

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Για περισσότερες πληροφορίες, συμπεριλαμβανομένου του τρόπου κράτησης πτήσεων και μια πλήρη λίστα με τους όρους και προϋποθέσεις, συνιστάται στους πελάτες να επικοινωνήσουν με τον ταξιδιωτικό πράκτορά τους ή να επισκεφτούν τη διεύθυνση emirates.com