Δευτέρα, 06 Δεκεμβρίου 2021

Με τις κεντρικές ομιλίες του Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννη Στουρνάρα και του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου της Alpha Bank Βασίλειου Ράπανου ολοκληρώθηκαν με επιτυχία, το Σάββατο 4 Δεκεμβρίου στο Ναύπλιο, οι εργασίες της επιστημονικής συνάντησης με τίτλο «200 Χρόνια Ελληνικής Οικονομίας: Μεταξύ Κράτους και Αγοράς», μίας συνδιοργάνωσης των Ιστορικών Αρχείων της Alpha Bank και της Τράπεζας της Ελλάδος, με αφορμή την επέτειο των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση, υπό την αιγίδα της Α.Ε. της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου.

Ο Όμιλος Σαράντη, μια από τις μεγαλύτερες πολυεθνικές εταιρείες καταναλωτικών προϊόντων με σημαντική διεθνή παρουσία με κορυφαία brands και συνεργασίες, παραμένει για μία ακόμα χρονιά πιστός στη δέσμευσή του για στήριξη της ελληνικής κοινωνίας μέσα από πράξεις αγάπης και προσφοράς.

Παρά το γεγονός ότι βρισκόμαστε στο τελευταίο μήνα του έτους, δεν σταματούν οι θετικές εκπλήξεις από το μέτωπο των εισηγμένων εταιρειών σε ότι αφορά τις φετινές χρηματικές τους προς τους μετόχους.

Με αφορμή την επέτειο των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση, τα Ιστορικά Αρχεία της Alpha Bank και της Τράπεζας της Ελλάδος ένωσαν τις δυνάμεις τους σε μία επιστημονική συνάντηση με τίτλο «200 Χρόνια Ελληνικής Οικονομίας: Μεταξύ Κράτους και Αγοράς», που τελεί υπό την αιγίδα της ΑΕ της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου.

Ροή

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ