Η απόλυτη Ελληνίδα σταρ της περασμένης και της φετινής χρονιάς, η Ελένη Φουρέιρα, κολάζει το Instagram με την πόζα που έχει στη φωτογραφία.

Ντίβα. Σταρ. Απολαυστική. Αυτή είναι η Ελένη Φουρέιρα και το αποτυπώνει σε κάθε της εμφάνιση και σε κάθε της ανάρτηση. Απλώς επιλέγει να το κάνει με φειδώ. Άλλες στη θέση της θα βομβάρδιζαν τους ακόλουθούς τους με τουλάχιστον μια ανάρτηση την ημέρα. Και μάλιστα σε αποκαλυπτική πόζα. Όχι όμως η Ελένη.

Εκείνη δεν το έχει ανάγκη. Ακόμα και πολύ σπάνια να το έκανε, πάλι δεν θα άλλαζε τίποτα ως προς το πάθος που διακρίνει τη σχέση του κοινού μαζί της. Παν μέτρον άριστον και η Ελένη Φουρέιρα φαίνεται πως έχει βρει αυτή τη χρυσή τομή. Το σημείο που γίνεται αναφορά στις αναρτήσεις της από συνήθεια κι όχι επειδή ιντριγκάρει πραγματικά τον θεατή να εκφραστεί γι΄αυτό που βλέπει. Όπως κι εμάς που γράφουμε για εκείνη.

Με την Ελένη Φουρέιρα δεν έχει εμφανιστεί προς το παρόν η συνθήκη της συνήθειας. Κάθε ενασχόληση υποκινείται από έναν ουσιαστικότατο λόγο. Κι αυτή τη φορά είναι από τους πιο ουσιαστικούς. Η Φουρέιρα πιστοποιεί το πόσο σταρ είναι, αλλά και το πόσο σέξι είναι και μπορεί να γίνει.
Με ένα τζιν παντελόνι κι ένα μαύρο μπουστάκι που μοιάζει σαν να έχει λυθεί, αφού δεν εφαρμόζει απόλυτα στο κορμί της, η Ελληνίδα ποπστάρ παράγει απανωτές εγκεφαλικές εκρήξεις με τη θέα της ουσιαστικά ακάλυπτης πλάτης της και με την πόζα που έχει πάρει.