Συστήνεται στο κοινό και προκαλεί με το σεξαπίλ της Η εμφάνισή της παραπέμπει σε top model, ωστόσο η μουσική είναι αυτό που την κέρδισε!

Η Στεφανία Λόκα ή αλλιώς Stefany Loca ακολουθεί τα όνειρά της στο εξωτερικό, εντυπωσιάζει με το παρουσιαστικό και τις φωτογραφίες της στο Instagram, ωστόσο πρόσφατα έκανε μια μεγάλη αποκάλυψη.

«Εγώ είμαι το Πουλάκι τσίου. Έγινε τεράστια επιτυχία. Το άκουγα συνέχεια, όπου πήγαινα, εκτός δουλειάς, στο σπίτι μου τα ξαδερφάκια μου τα μικρά είχαν το πουλάκι τσίου. Μου είχε γίνει εφιάλτης αυτό το τραγούδι. Κανείς δεν ήξερε ότι ήμουν εγώ», δήλωσε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου η καλλονή.

Η τραγουδίστρια του «Πουλάκι τσίου» γεννήθηκε στο Βουκουρέστι και στα 2 της χρόνια ήρθε με την οικογένειά της στην Ελλάδα, όπου εγκαταστάθηκαν στο Κατακάλι Κορινθίας. Η Stefany Loca αποκάλυψε, μάλιστα, πως ο παππούς της, λόγω της δουλειάς του, είχε γνωριμίες με σημαντικούς ανθρώπους και είχε φιλοξενήσει στο σπίτι τους αρκετούς από αυτούς ανάμεσά τους και ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι.

«Γεννήθηκα στο Βουκουρέστι και δύο χρονών ήρθα Ελλάδα. Μεγάλωσα στο Κατακάλι Κορινθίας. Τα πρώτα παιδικά μου χρόνια ήταν εκεί μέχρι τα δέκα μου που ήρθαμε στην Αθήνα. Ο παππούς είχε φιλοξενήσει στο σπίτι του στο Κατακάλι προσωπικότητες παγκόσμιας εμβέλειας, όπως ο Μπερλουσκόνι. Ο παππούς ήταν νομικός σύμβουλος και είχε όλες αυτές τις συνεργασίες με ανθρώπους σε υψηλά επίπεδα. Τον είδα τον Μπερλουσκόνι όταν ήρθε, ήμουν βέβαια πέντε χρονών τότε και δεν καταλάβαινα ποιες είναι αυτές οι προσωπικότητες. Υπήρχαν ποιητές, ζωγράφοι και διάφοροι πολιτικοί», είπε μεταξύ άλλων η Stefany Loca.